Vaga ne može zamisliti praznike bez što više vrsta dezerta.

Ovan– Pripadnici ovog znaka obožavaju praznike, posebno uređenje kuće, sjaj božićnih lampica, kao i obilje na stolu. Jedva čekaju da se cela kuća napuni ljudima, a oni će uslužno sve nuditi pićem i brinuti da im je tanjir pun. Poješće hrpu hrane, a uprkos tome svakom će jelu naći barem jedan prigovor. Poslastice spremaju u ‘drugi želudac’, pa kod njih uvek ima mesta za desert.

Bik– Za hranu retko prigovaraju, a lako ih je oduševiti- njima su i jednostavna jela jednako ukusna kao ona komplikovana. Nakon obilnog obroka sa poslasticama najčešće preteraju tako da im je muka.

Blizanci– Iako se ne može reći da im hrana nije nimalo bitna, pripadnici ovog znaka više vole onaj deo zabave i druženja. Od jela imaju nekoliko svojih favorita koje ne propuštaju, često niti nemaju dovoljno vremena da bi se posvetili velikim obrocima. Najčešće će jesti u hodu, a lako bi mogli preterati i s alkoholom.

Rak– Pripadnici ovog znaka obožavaju svaku minutu prazničnog slavlja. Pred sobom će uvek imati pun tanjir suvih kolača, za koje se čini da ih jedino oni istinski obožavaju.

Lav- Pripadnici ovog znaka uživaće u počasnom mestu na čelu stola, njima će zapasti čast da seku pečenje, a oni će iskoristiti priliku da ugrabe najbolje komade mesa za sebe. Zabavljaće sve okupljene i širiti svoje dobro raspoloženje.

Devica– Pripadnici ovog znaka na sebe će preuzeti najveći deo odgovornosti oko uređenja kuće i postavljanja dekoracija, zakazaće ručak u tačno određeno vreme i ljutiti se na svakoga ko im pomrsi planove.

Vaga– Kako su im oči gladne više nego želudac, Vage će često preterati i tek nakon što ustanu od stola shvatiće da se ne mogu više ni pomaći. To ih neće sprečiti da za večeru naprave to isto.

Škorpije– Najčešće nisu previše izbirljivi i uživaće u gotovo svim jelima, pogotovo onim tradicionalnim. Oni praznike u svakom smislu doživljavaju kao priliku za opuštanje i uživanje.

Strelac– Pripadnici ovog znaka skloni su preterivanju u hrani i debljanju, pa to za njih obavezno donosi i višak kilograma. Slabi su na kolače, a sve što je na stolu naprosto će morati probati.

Jarac– Pripadnici ovog znaka imaju strateški razvijen pristup proslavi praznika. Oni unapred žele sve znati- gde, kada i s kime će slaviti, koliko će novca potrošiti i šta će biti ponuđeno na stolu.

Vodolija– Vodolije su jedni od najboljih domaćina Zodijaka, pa čak i ako se ne najavite, u njihovoj kući ste dobrodošli. Stalno će nešto kuvati i posluživati, puniti tuđe čaše i uživati u društvu.

Ribe– Pripadnici ovog znaka praznike doživljavaju dublje nego bilo ko drugi- za njih svako okupljanje, Božić i pripreme oko njega imaju posebno značenje. Neće im se svideti nastup drugih koji se ne slažu s njima, a zbog toga će ih i pozivati na red.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments