Za Lava je idealan posao u politici, a za Vodoliju veterina.

OVAN– Ženske pripadnike ovog znaka krase osobine poput kreativnosti, topline i entuzijazma, ali kad je reč o pažnji, ona im nije jača strana. Ne smemo zaboraviti ni kako su vođe sa sjajnim idejama koje su uvek korisne, bilo da se radi o grupnom ili samostalnom radu. Poslovi u kojem bi se idealno snašle su u vojsci, preduzetnice ili brokerke. Postoje i poslovi koje bi trebalo izbegavati kao što su kancelarijski poslovi bazirani na detaljima.

BIK- Tvrdoglavi i lojalni Bikovi uživaju u rešavanju zadataka počevši od vrha pa na niže. Tako da su poslovi u kojima bi se oni najbolje snašli administrativni asistenti, inženjeri i programeri. Svi poslovi koji uključuju finansijski rizik su im veliko ‘NE’ i njih bi trebalo izbegavati.

BLIZANCI- One su poznate kao dosetljive, neodlučne, ali i prilagodljive. Izvrsno se snalaze u multitaskingu, a mana im je možda to što im brzo sve dosadi tako da se teško koncentrišu na isti projekat duže vreme. Zbog tih karakteristika, najbolje bi se snašle kao marketinške stručnjakinje. I ovaj znak bi trebalo da se udalji od ozbiljnih kancelarijskih poslova koji se orijentišu na detalje.

RAK- Brižne, izdržljive, ali i sklone promenama raspoloženja, Račice vole da budu podrška i brinu se za druge. Stoga bi bile savršene učiteljice, psihološkinje, dizajnerke enterijera i novinarke. Za njih nisu poslovi u kojima u kojima je prisutan stalni nadzor i u kojima njihova kreativnost ne dolazi do izražaja. Isto važi i za muške pripadnike ovog znaka.

LAV- Lavovi ostvaruju uspehe u poslovima koji odražavaju njihovu dinamičnu ličnost i gde se zahteva velika odgovornost. Dominantni, velikodušni, ambiciozni i pouzdani, najbolje bi se snašli u odnosima s javnošću, kao političari te poduzetnici. Za njih definitivno nisu poslovi u kojima nisu u središtu pažnje.

DEVICA- Pedantne Device su orentisane na detalje, vredne su, ali i nemirne. Urednici, računovodstvo, cvećari i grafički dizajneri- to su poslovi u kojima bi se odlično snašli, dok poslovi u kojima moraju tesno sarađivati s različitim ljudima koji možda nisu tako izbirljivi i takvi perfekcionisti, nisu baš za njih.

VAGA- Neodlučni, umjetnički nastrojene i inteligentne Vage sjajno funkcionišu pod pritiskom, a najbolje rade kad sarađuju s drugima. Savetnici, umetnici, arhitekte i pravnici su idealna zanimanja za Vage, dok konvencionalni poslovi kojima nedostaje kreativnosti i nezavisnosti razmišljanja nisu dobar izbor za pripadnike ovog znaka.

ŠKORPIJA- Škorpije najbolje opisuje jaka volja, snalažljivost, dinamičnost i kreativnost pa bi se jako dobro snašle kao psihološkinje, u radu u humanitarnim organizacijama i u dizajniranju i pravu. Sve što se čini materijalističkim i plitkim im je odbojno.

STRELAC- Osim što su optimistični, vole filozofirati. Vole da uživaju u svojoj slobodi kretanja i samoizražavanju. Idealni poslovi su preduzetnici, policajci, stjuardese, piloti i poslovi u vezi sa sportom. I oni bi trebalo da izbegavaju kancelarijske poslove.

JARAC- Snalažljive osobe rođene u znaku Jarca su takmičarski raspoložene i učiniće sve da svaki projekt na kojem rade bude najbolji. Dobro se snalaze u finansijama, mogu biti i treneri, ali odbijaju finansijski rizične poslove u kojima nema prostora za napredak.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments