Jupiter u Strelcu- Vraća se dobrota i vera

       

Jupiter je 08.11.2018. godine ušao u znak Strelca i tu ostaje narednih dvanaest meseci.

Kao i svaka druga planet, i Jupiter ima svoje uslov i postulate. Osim entuzijazma, optimizma i vizionarstva, on pre svega traži znanje, zato nemojte očekivati čuda ako niste uložili ili znanje ili novac. U ovih godinu dana na ovaj ili onaj način vratićete se učenju, edukaciji, završavanju fakulteta koji smo zapustili i sličnim scenarijima u kojima je nužno učenje i ulaganje u budućnost.

Biće tu mesta i za bitne pravne poslove, sudske procese, sređivanje finansija, traženje sponzora, širenje biznisa. Na rasporedu su još masovniji odlasci u isnostranstvo, što radi školovanja, što radi posla, a ponekad i zbog oba.

Ovaj tranzit svakako nosi pozitivne promene, čemu se mnogi vesele i što svi željno iščekujemo. Ipak, trebalo bi da budemo oprezni s jupiterskim temama, posebno zato što jer će Jupiter celim putem biti u kvadratu s Neptunom, što znači da bismo, koliko god to kontradiktorno zvuči, trebalo da budemo oprezni s optimizmom, entuzijazmom i dobrotom.

Kako? Tako da se ne zanesemo, da nas ne zaslepi neka super poslovna prilika, velikodušno obećanje ili neka filmska priča. Sve što će biti lako dostupno i glatko trebalo bi dobro proveriti, a ne skakati na prvu loptu. U takvim će se mutnim situacijama spasiti oni koji imaju dobre ‘antene’, što znači da će negde prepoznati znakove jakog Saturna u Jarcu, koji bi trebao doneti kritičnost, sumnju i oprez.

Biće i priča gde će se zaista ostvarivati neverovatni scenariji, gotovo bajkoviti, ali na takve igre imaće pravo samo oni s istinski dubokom verom.

Biće i onih superlicemernih koji će po ko zna koji put izdati svoju veru, načela, principe i ideale i umesto jačanja duha i vere, širenja znanja i pozitivnih, afirmativnih priča, samo još više pohlepno hrliti ka materiji i ostalim zamenama za istinski osećaj sreće, mira i spokoja.

Prevare, laganja, izdaje, krađe, afere, skandali takođe su teme koje će naglasiti ovaj tranzit. Toga će nažalost biti na pretek, pogotovo u školstvu, sportu, turizmu, pravu, sudstvu, crkvi i bankarstvu.

Istaknute teme su: trzavice i promene u ljubavnim odnosima i društvenom životu, konsolidacija dalekosežnih ciljeva i želja, povratak čiste i istinske vere i jačanje i širenje zdravog duha, znanja, morala i pravde.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments