Vodolija se emotivno i fizički povlači iz odnosa, a ribe lažu i lažu…

Ovan čeka svađu- Pripadnici ovog znaka ne mogu uverljivo da lažu i teško skrivaju svoju nameru da odustanu od odnosa. Prvi znak je njihov gubitak interesa za izlazak iz kuće, a dane provode ispred TV-a i računara. Ipak, ako sami ne insistirate na razgovoru, oni neće razgovarati o prekidu, već će čekati prvu priliku za svađu i tad to reći.

Bik se zanemaruje– Prirodno šarmantni i skloni ulepšavanju, Bikovi koji odjednom zanemare svoj izgled i deluju bezvoljno svakako time partneru daju znak za uzbunu. Iako neće izbegavati druženja i izaći će se s partnerom, želju da što pre odu iz tog odnosa otkriće vrludajući pogled, nezainteresovanost za razgovor i izbegavanje nežnosti.

Blizanci prestaju sa komunikacijom- Osim što će sve manje vremena provoditi s partnerom i zbog toga čak neće ni izmišljati izgovore, pripadnici ovog znaka svoju nameru da okončaju ljubavni odnos najaviće ćutnjom, a ne rečima. Poznati po tome što mogu razgovarati o bilo čemu, odjednom neće imati volje za razgovor s partnerom. Seks će možda još funkcionisati, ali bliskost svakako ne.

Rak se ljuti za svaku sitnicu– U teškim životnim trenucima, poput odlučivanja o prekidu, pripadnici ovog znaka osećaju se grozno. Njihovo psihičko stanje odražava se i na apetit, ali i na izrazu lica. Oni svoju tugu zbog neuspelog odnosa ne mogu sakriti, ljutiće se na svaku sitnicu i tako najaviti skori raskid.

Lav igra igrice- Nepoveravanje, skrivanje i ignorisanje neke su od taktika kojima pripadnici ovog znak pribegavaju pre raskida. Čak i ako potpuno izgube interes za partnera, Lavovi će teško podneti ulogu onoga ko slama tuđe srce, pa će se i dalje truditi. Nakon što budu prisiljeni reći istinu, opet će dati do znanja partneru da će mu uvek puno značiti.

Devica se razboli– Pripadnici ovog znaka koji vole red u svom životu, pa tako i odnosima, teško podnose promene i ne vole haos povezan s ljubavnim prekidima. Zbog toga su uzrujani, imunitet im slabi i bolešljivi su, a na partnerove predloge za izlazak odgovaraju s glavoboljom i drugim izgovorima. Na taj način partneru daju do znanja šta žele, ali zapravo čekaju da on shvati i ostavi njih.

Vaga indirektno daje do znanja- Pripadnici ovog znaka u trenucima ljubavnih brodoloma postaju vrlo racionalni, verovatno jer ceo dan i noć planiraju kako će sve izvesti. Partnera će uveravati kako je sve u redu i problema nema,ali poslušate li dobro njihove reči videćete da govore kako “svemu u životu dođe kraj” i “nema garancija”. Time pripremaju i sebe da napokon odu iz veze.

Škorpija je sve okrutnija– Sve češće svađe u kojima pripadnici ovog znaka okrivljuju partnere za probleme u vezi, više su nego jasan znak da škorpija želi napolje iz odnosa. Postaće bezobzirni, njihove šale čak i okrutne, a sebičnim ponašanjem će pokušati da udalje partnera od sebe kako se ne bi morali da se suočavaju s osećajem tuge.

Strijelac ne čeka- Taktičnost i mudra ćutnja svakako nisu oznake strelaca kada razmišljaju o prekidu. Odjednom će svakim svojim delom pokazati da računaju samo na sebe i svoju budućnost, a ako su čvrsto odlučili šta žele, neće im biti jasan partner koji ne oseća isto.

Jarac mora da se osigura– Pripadnici ovog znaka odjednom će sve duže ostajati na poslu, imati mnogo obaveza i opšteno se izmotavati. To može potrajati jako dugo, jer žele biti sigurni u svoje odluke. Nakon što istina izađe na videlo, razgovaraće o tome danima, ali bez obzira na silan trud koji pokazuju, neće se predomisliti.

Vodolija se povlači- Emotivno i fizičko povlačenje iz odnosa glavna je taktika pripadnika ovog znaka koji žele izaći iz ljubavnog odnosa, ali ne znaju kako. Preterana filozofiranja o tome šta je uzrok lošeg stanja ih zamaraju jer u trenutku u kom žele prekid žude za zabavom i drugim stvarima koje su im na pameti, a osećajima dopuštaju da izađu na videlo tek puno kasnije.

Ribe će lagati do zadnjeg trena- Pripadnici ovog znaka vrlo su empatični i osetljivi na potrebe drugih, pa će nameru da izađu iz odnosa maskirati i prikrivati lažima. Njima bi bilo najdraže da i druga strana shvati kako veza nema budućnosti i da se zajedno i bez krivice rastanu. Ako se to ne desi duže vreme, svojim ponašanjem će na kraju pokazati da ih više nije briga za partnera.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments