Kineski horoskop za 2019. godinu

       
Foto: AgAuNews

Ova 2019. godina je godina svinje.

Petog februara prestaje kineska godina psa i počinje godina svinje. Tačnije, to je godina zemljane svinje, koja će trajati do 24. januara 2020. godine. Svinja će nam u to vreme doneti sreću, zadovoljstvo i bogatstvo. Osim toga, u godini svinje budi se naša životna radost i društvenost.

Ove godine biće najsrećnije osobe koje se društveno angažuju i čine dobro. Razlog za to što će godina svinje biti obeležena zajedništvom su karakterne osobine znaka svinje u kineskom horoskopu- ona je vesela, živahna, tolerantna, velikodušna i uvek je dobre volje. Rado slavi, rado deli i ne razlikuje “moje i tvoje”- zato je automatski dobrodošla u drugim kućama, a i drugi ljudi se dobro osećaju kod nje.

U godini svinje je više reč o duhovnom bogatstvu, a ne materijalnom. Ponekad se prema novcu ponaša opuštenije nego što bi to trebalo. Dakle, imajte finansije pod kontrolom. Uprkos tome finansijski uspeh je zagarantovan, jer to godina svinje automatski donosi sa sobom.

Ova godina biće posebno vesela ljudima koji su rođeni u godini svinje (1923. , 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.).  

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments