Koji lak za nokte odgovara vašem horoskopskom znaku

       

Zabavno je videti šta zvezde kažu kad je bilo šta u pitanju, pa i odabir idealne boje laka za nokte!

Ovan– Ispunjene energijom i zato im trebaju neke jarke nijanse koje će izraziti njihovu ličnost. Ljubičasta je idealan odabir.  To je kraljevska boja, a možete isprobati i odvažne crvene nijanse koje ističu samopouzdanje i strastvenost.

Bik– Ako ste rođene u ovom horoskopskom znaku onda ste vrlo organizovane i volite red. Ljubazni ste i imate jaku unutrašnju energiju zbog koje je zelena boja idealna za vas. Druge dobre opcije su nežno ružičaste koje ističu eleganciju.

Blizanci– Blizancima ne manjka odlučnosti, a najgore što im se može desiti je – dosada. Prava boja za ovaj horoskopski znak je trendi narandžaasta, jarkožuta ili lak sa šljokicama. Što odvažnije to bolje!

Rak– Ako ste Račica najbolje će vam stajati srebrne nijanse jer ćete tako zablistati kako zaslužujete, ali opet diskretno jer je ovaj znak vrlo tajanstven. Isto tako, srebrna je dobar odabir jer je zaštitnik ovog horoskopskog znaka Mesec koji sjaji u toj boji. Romantičnu stranu Račice pokazuju plavosrebrnom ili tamnoplavom bojom.

Lav– Kreativne i moćne, Lavice svoju napadnu energiju šire svuda. Najbolja boja laka za ovaj znak je što intenzivnija, ali kraljevske naravi, dakle – zlatna ili bronzana. Nemojte preterivati sa šljokicama, već se koncentrišite na samu boju.

Devica– Crvena i samo crvena! Device će ovako dobiti malo više samopouzdanja, a ako želite nešto suptilniju boju, onda predlažemo plavu ili smeđu.

Vaga– Vage su poprilično opuštene i romantične, vole suptilnost i da se sve odvija bez puno pritiska. Najviše vole boju kože i bež nijanse jer pristaju njihovoj lčnosti, pa čak i trendi bela. Ako se osećate odvažno izaberite nijanse plave boje.

Škorpija– Žene u ovom znaku toliko su energične. Imaju dva načina da odaberu pravu boju laka za nokte prema horoskopu. Dakle, prvi izbor su jake ružičaste boje. Tu mislimo na onu “hot pink”. Za nešto elegantniju varijantu noktiju odaberite duboke i bogate smeđe nijanse.

Strelac– Strelac je znak koji tokom celog života pomera svoje granice. Imaju pozitivnu narav, a najbolje im odgovara ljubičasta za svaki dan, a crni lak za nokte će izraziti njihovu snažnu ličnost.

Jarac– Neutralne boje, recimo boja peska, najbolji je odabir za Jarca. Siva će obuzdati borbeni duh Jarca koji se ponekad zna oteti kontroli.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments