Venera, planeta ljubavi i novca, početkom decembra donosi senzualnu vibraciju za sve znakove.

OVAN– Svom partneru u decembru daćete samo najbolje od sebe zbog čega će vaša veza, seks i bliskost biti na vrhuncu. Ako ste sami, mogli biste odjednom početi da razmišljate o bivšima i svemu što je pošlo po zlu- i napokon završiti s celom pričom.

BIK– Popraviće se komunikacija među partnerima. Samci neće još zadugo uživati ovaj status. Mars, planeta akcije, pobrinuće se da na vašu putanju stigne i jedna nova osoba. Šta više, možda će i jedan prijatelj poželeti nešto više.

BLIZANCI– Neko nov i zanimljiv s posla mogao bi zapeti za oko. Svakako budite oprezni, s obzirom na to da se pre svega radi o osobi s posla. Krajem meseca moglo bi postati nešto teže balansirati između vaših i njegovih želja i potreba.

RAK– Osećate se punim strasti i nikako ih ne želiš uzalud potrošiti. Venera, planeta ljubavi i novca, radi u vašu korist- zbog čega ste odjednom jako spremni za duboke, intimne trenutke sa svojom polovinom. Svakako iskoristite vreme za nežnosti i povezivanje s partnerom. Osetićete novi nalet samopouzdanja krajem meseca i hrabro ćete tražiti šta želite i hoćete.

LAV– Mars, planeta akcije, razlog je zašto ćete se u decembru osećati senzualno i seksi i neprestano ispitivati granice svog ljubavnog života. Krajem meseca svakako bi trebalo izvagati koliko se zapravo zabavljate zajedno, a koliko možete intimno razgovarati i povezati se. Svakako obratite pažnju na nežnosti koje razmenjujete.

DEVICA– Decembar će za vas biti mesec preispitivanja svega. Je li partner potpuno iskren s vama? Izostavlja li nešto iz priče jer ne želi da vas povredi? Ako niste u vezi, uložite energiju u povezivanje s ljudima, pogotovo onim saosećajnim. Krajem meseca svakako izlazite što više, to je savršeno vreme da upoznate nekoga u romantičnom smislu. Ako ste već u vezi, provodite što više vremena sa svojim partnerom.

VAGA– Mars će vas gurnuti preko granica ovog meseca i pobrinuti se za vašu celokupnu sreću i zdravlje. I najjednostavnija jutarnja meditacija mogla bi imati jako pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Ako ste sami, nemojte nikako pristajati na manje nego što zaslužujete samo zato da imate nekoga.

ŠKORPIJA– Teško ćete odlučiti šta se zapravo događa sa vašom polovinom. Nemojte da vas je strah da pitate. Krajem meseca osećaćete samopouzdanje i sigurno prema tome ovo je idealno vreme za eksperimentiranje s partnerom. Sami ste? Započnite razgovor s totalnim neznancem. Nikad ne znate gde će vas to odvesti.

STRELAC– Ljubav se ovog meseca malo više sakriva od vas, ali tu je- samo je treba pronaći. Možda neko mašta o vama, a da toga uopšte niste svesni. Poželećete da pobegnete negde sa svojom polovinom i sakrijete se od stvarnosti na nekoliko dana. Kraj meseca rezervisan je za lavinu strasti.

JARAC– Sada je vreme za nova poznanstva. Ako ste u vezi, bićete spremni da dovedete svog dečka malo više među prijatelje. Nećete se bojati da tražite šta hoćete. Krajem meseca, poželećete da provodite vreme samo s jednom osobom.

VODOLIJA– Neko vas očajnički želi spojiti s odličnom osobom. Ako te pak u vezi, budite spremni na neke izazove koji će se naći na putu ovog meseca- i nikako nemojte zagristi mamac! Stalno ćete hteti da izlazite, ali krajem meseca ipak će doći želja za kvalitetno provedenim vremenom. Otvorite bocu vina i uživajte jedno u drugom. To je ono što vašoj vezi sada treba.

RIBE– Shvatićete šta cenite i želite u ljubavniku. Nemoj se ustručavati davati uputstva svom partneru. Brojne noći ćete provesti u razgovoru i povezivanju s partnerom zbog čega će vaša veza doći na još bolji nivo. Ovo je odlično vreme da se više otvorite, u svim seksi situacijama.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments