Foto: Discover Magazine Blogs

Najviše promena u ljubavi u nadolazećoj godini imaće Jarčevi, Rakovi i Vage.

Ovan

Ako ste u lošoj vezi ili braku, moguće je da se u narednoj godini kriza produbiti i u drugoj polovini godine donesete odluke koje će biti ključne za vašu budućnost. Nestabilni i nezdravi odnosi teško će preživeti novu godinu. Ako ste sami, pazite da tokom sledeće godine u svoj život ne prihvatite odnos koji je ispod onoga što zaslužujete.

BIK

Pred vama je godina renovacije ljubavnog života. Sve je neobično i neočekivano, pa može doći do naglih razdvajanja, ali i spajanja. Samci bi sreću mogli da pronađu u drugom gradu ili s osobom koja je stranac.

Blizanci

Vaš ljubavni život mogao bi da prođe kroz fazu transformacije. Novac i odnos s partnerom biće isprepleteni. Ovo je i godina u kojoj biste mogli da prekinete odnos ili se upustite u tajnu vezu.

Rak

Pred vama je godina odluke. Loši odnosi neće preživeti. Napuštate sve ono što vas guši. Važno je da se zaštitite od osoba koje vas iscrpljuju.

Lav

Pred vama je turbulentna godina. Vaš privatni i poslovni život biće isprepleteni. Lako je moguće da s partnerom pokrenete neki posao ili investicije. Biće i razdoblja nestabilnosti u kojima ćete se pitati da li ste dobro izabrali.

Devica

Ulazite u doba preporoda, u godinu u kojoj se povećavaju prilike za ostvarenje boljeg ljubavnog života. Mogli biste više da izlazite, upoznajete nove ljude. U 2020. možete započeti novu vezu.

Vaga

Ovo bi mogla biti jedna od onih godina u životu u kojoj svodite račune. Ako ste u dugoj vezi ili braku, moglo bi doći i do većih problema koje su narušile poverenje, pa i stabilnost odnosa.

Škorpija

Naredna godina bi po astrološkim parametrima trebalo da vam bude uspešna. Kroz ljubavni život vam dolazi više zadovoljstva. Moguće je i da se nađete u ozbiljnom iskušenju, odnosno da vas privuče osoba koja je potpuno drugačija od vašeg idealnog tipa partnera, i to će vam biti jako uzbudljivo.

Strelac

Novi početak je pred vama. U 2020. je vreme da primenite naučeno. Možda ste stavili tačku iza jednog odnosa i krenuli u novi, a možda ste i shvatili šta sve dobijate u postojećoj vezi.

Jarac

Jupiter, Saturn i Pluton dubinski menjaju vaše ljubavne okolnosti. Nema više loših kompromisa, a budete li u odnosu odustajali od sebe i zanemarivali ono što je vama bitno, pojaviće se frustracija. Neki ljudi su već otišli iz vašeg života, neki će tek otići.

Vodolija

Iskoristite 2020. godinu kako biste napravili retrospektivu ljubavnog života i osvestili strahove koji vas koče. Neke tajne će izaći na površinu, pa ako se upustite u tajnu vezu, nećete moći dugo da je skrivate. Vaš mesec za ljubav je april.

Ribe

Pred vama je dobra ljubavna godina. Biće mnogo manje neizvesnosti. Kao da će se stvari složiti, a na vama će samo biti da pratite. Osobe koje nisu dobre za vas, kao i veze koje su bile loše, naprosto će nestatati iz vašeg života.

Izvor : 24sata

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments