Ljubavni signali horoskopskih znakova

       

Škorpija misli ozbiljno i kad flertuje, a Vagi da je zaljubljena piše na čelu.

Ovan

Ovan nije igrač na duge staze, ide odmah i sad. Nije suptilan, vrlo brzo će vam nedvosmisleno dati do znanja šta želi od vas i s vama. Kad mu je stalo, nestrpljiv je i očekuje da se stvari brzo zakuvaju. Smatra da čekanjem gubi, zato odmah kreće u akciju. Često će vam slati poruke, predlagati vam susret, nazvati vas kad najmanje očekujete ili čak navratiti do vašeg radnog mesta samo da vas pozdravi.

Bik

Ovaj znak traži zadovoljstvo, užitak, a ako proceni da mu vi to možete pružiti, postaće i velikodušan. Da mu se sviđate, pokazaće vam malim znacima pažnje- čokoladom, cvećem, smislenim pogledom koji upućuje ravno u vaše oči. Odluči li vam skuva nešto, znajte da verovatno misli ozbiljno s vama. Nije od onih koji brzo izgube interes. Što vam šalje više signala, njegovo je srce sve više ‘uključeno’.

Blizanci

Blizanca je teško pročitati. Zna biti vrlo šarmantan, ali tako se ne ponaša samo s vama, već i u društvu drugih ljudi. U jednom trenu će se činiti da je zainteresovan za vas, a već u drugom da je odlutao i da ne misli ozbiljno. Ali, ako želi s vama često da razgovara i razmenjuje poruke, budite sigurni da nije ravnodušan. Uspete li da ga nasmejete, intelektualno probudite, a uz sve to ostavljate utisak da niste lak plen, jasno će vam pokazati kuda vaš odnos ide.

Rak

Rakovi su često preosećajni, često zatvoreni, pa i stidljivi. Da bi se otvorili, treba da se osećaju sigurno. Ako im se zaista sviđate, ohrabriće se i pronaći način da vam se približe, možda putem zajedničkih prijatelja, možda i tako što će vam pružiti neku pomoć ili zaštitu. Ako je Raku stalo do vas, osetićete njegovu brižnost i prisutnost, trudiće se da va, udovolje na sve moguće načine i zaštitite vas u svim situacijama.

Lav

Lavlje srce naprosto hrli prema objektu svoje žudnje i to nimalo ne skriva. Ne samo da ćete to primetiti vi, već i svi oko vas, jer neće škrtariti na komplimentima. Strastven je kad se zaljubi, njegova pažnja, pokloni, zagrljaji jasno će vam pokazati da ste mu jedini. Dopustite mu da vas osvaja i bori se za vaše srce, nemojte odmah pokleknuti, ali pokažite mu isto tako da vam se sviđa.

Devica

Namere Device nemojte prosuđivati po velikim i strastvenim izjavama ljubavi. To kod nje ne postoji, barem ne na početku. Rezervisana je i pažljivo ulazi u igru ljubavi. Zapravo, za nju ljubav nije igra, sve shvata ozbiljno. Ako vam nakon prvog susreta predloži seks, znajte da će na tome sve i ostati. Isprva vam neće pokazivati osećaje, ali to što se javlja svaki dan i što vas često želi videti, znak je da ste joj posebni.

Vaga

Budući da je u horoskopu Vaga znak partnerstva, a vladar je Venera, planeta ljubavi, reč je o osobi koja drži do veze i zna biti jako romantična. Biće pristojna, uglađena, šarmantna, paziće da vam ugodi, da se osećate opušteno. Uputiće vam jedan od svojih neodoljivih osmeha, oči će joj sjajiti, obasuće vas komplimentima, iznenadiće vas čokoladom.

Škorpija

Ako vas skida pogledom, upućuje vam strastvenu pažnju, znajte da vas je odabrala. Dobro je znati da imate posla s najintenzivnijim znakom i kad krene da vas zavodi, neće vas puštati na miru. Uvek će imati neku novu ideju vezanu za vaš izlazak i druženje. On kad flertuje, misli ozbiljno. Biće uporan, prisutan i nedvosmislen. Ako još pritom pokaže i nešto ljubomore ili posesivnosti, znajte da ste samo njegovi.

Strelac

Želite li pročitati namere Strelca, dovoljno je potražiti blještavilo u njegovom oku i osmeh na licu. Zasmejavaće vas, možda i vrlo brzo pozvati na izlet ili kraće putovanje. Kad doživite taj trenutak, znajte da misli ozbiljno. On ide za novim prilikama, vodi ga impuls, ne razmišlja puno unapred, zato mu se pridružite slobodno i nesputano i ne gradite velike planove unapred, to ga opterećuje.

Jarac

S Jarcem ne očekujte romantiku i nežnost. Pragmatičan je i racionalan. Ako mu je stalo do vas, neće vas obasipati poklonima, ali će vas izvesti u restoran ili vam više pričati o sebi nego što to inače čini. Možda ćete imati utisak da je prvi dejt više nalikovao poslovnom sastanku, ali to je Jarac. On ide promišljeno. Posmatra i procenjuje, a tek kada je siguran počinje da pokazuje i emocionalnu stranu svoje prirode. Kad vas zapita šta želite od veze i kako vidite svoju budućnost, znajte da vas je već izabrao.

Vodolija

Koliko god se činio ponekad neozbiljno, kad nešto zaista želi, Vodolija će učiniti sve da bi to i dobio. Ali, pre toga će vas zbuniti. Npr. pozvaće vas na zabavu, a tokom večeri pričati sa svima, a najmanje s vama. Primetite li da voli da razgovara s vama, da vam se mobilni usijao u ruci, da brzinska kafa potraje i dva sata, znajte da uživa u vašem društvu. I kad je zaljubljen, neće biti nasrtljiv, mogao bi igrati igru nedostupnosti s ciljem da vas još više zainteresuje.

Ribe

Ovo je osećajan i romantičan znak koji kad je zaljubljen slabo spava, samo razmišlja o vama i jedva čeka jutro kako bi vam čuo glas ili vam poslao poruku. Riba će vam pokazati veliku brižnost i saosećanje. Ona će dati sve kako bi se uskladila s vašim potrebama i osećajima. Koliko ste joj privlačni, pročitaćete u njenim očima. Promatraće vas netremice, i znaćete… Zaljubljenost joj piše na čelu.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: