Mane horoskopskih znakova

       

Ovim možete poboljšati svoje ljubavne i društvene veze.

Ovan– Znaju biti egocentrični i nedovoljno tolerantni prema voljenima. Misle da kad njih nešto zanima, to zanima i partnera. Muškarac ovoga znaka trudiće se da izbegava sve oblike sladunjavih običaja.

Bik– Oni se u vezama prebrzo postanu lenji. Kad se jednom ugnezdi u rutinu, teško ga je naterati da se pokrene. Zbog materijalističkih pogleda na život nema sluha za emotivnog partnera, koji možda vapi za više nežnosti, a ne za skupim poklonima. Posesivni su, ali to ne podnose kod partnera. Žene ovoga znaka ne trpe kad im kritikujete kuvanje ili majčinsku ulogu.

Blizanci– Brzopleti su i nestrpljivi, pa partneru često ne dopuste da završi misao. Većina voli biti mentalno nadmoćnija od partnera. Znaju biti hladni i proračunati, pa druga strana može biti zakinuta za nežnost. Treba mu društvo i, dok god to možete tolerisati, s vama će biti srećan.

Rak– Stalno traže dokaze ljubavi, pa mogu postati dosadni. Zbog preterane osetljivosti svaku kritiku doživljavaju lično. Vrlo su štedljivi. Ne govorite da je loš roditelj ili da ne zna s decom, jer to može biti kobna greška koju vam neće zaboraviti.

Lav– Pate od odsutnosti samokritike i zato, kad nešto krene nizbrdo, gotovo uvek krive partnera. Greši kad očekuje da ga partner u svemu mora podupirati, a nije svestan da nije savršen. Voli da je njegova reč zadnja, pa se partner može osećati neravnopravnim. Njima ste idealni ako znate popuštati i u pravom trenutku dati kompliment.

Devica– Zbog potrebe da u životu sve doživljavaju racionalno vrlo su zahtevni. Znaju biti kritični. Najviše greše što sebi daju za pravo da kritikuju. Nikad ni s čim nisu zadovoljni. Ne trpi kritiku na svoj račun jer ih većina veruje da su savršeni.

Vaga– U dužim se vezama znaju toliko opustiti da će sebi dopustiti da na ljubavne sastanke kasne i pola sata, a oni koji su u braku, redovno zaboravljaju rođendane ili godišnjice. I njihova je neodlučnost kamen spoticanja, pa danas partneru kažu jedno, sutra drugo. Kako teži idiličnom životu udvoje, neće vam oprostiti ako ne znate podeliti taj osećaj. Budite pravedni koliko možete, jer pripadnici ovoga znaka imaju izvrstan osećaj za balans između dobrog i lošeg.

Škorpija– Očekuje potpunu vernost. Zbog sarkastične prirode zna da se partneru osveti. Kad vidite da je ljut, nemojte se svađati, posebno ako nemate jake argumente, jer će vas s milion dokaza saseći u startu.

Strelac– Ako partner nije dovoljno intelektualno potkovan kao oni, znaju ga poniziti pred drugima. Da biste dobro funkcionisali, podržite njegovu ljubav prema sportu ili zdravom načinu života. Vidi li vas da danju spavate ili lenčarite, smatraće kako ne znate da živite punim plućima.

Jarac– Previše ozbiljnim poimanjem života mogu nesvesno gušiti partnera. Očekuju potpunu odanost, a kako su sumnjičavi, ne treba im puno da partnera počnu optuživati za neveru. Nemaju puno smisla za šalu i teško im je ugoditi. Osudiće vas za svako neopravdano trošenje.

Vodolija– Sebi dopušta hirove, pa ne ostavlja utisak pouzdane osobe. Kako ga materijalna strana života previše ne zanima, u zajedničkom životu ne pokazuje osećaj za stvaranje, pa partner gubi osećaj sigurnosti. Ne gušite ga ljubomorom i traženjima dokaza ljubavi jer mu je to dosadno.

Riba– Uvredljive i sklone promenama raspoloženja. Retko će priznati da su pogrešile i tad teraju inat, a prkosnom ćutljivošću partneru će uskratiti normalnu komunikaciju. Nepopravljivi su sanjari pa se neće, budete li je grubo prizemljivali, osećati voljeno.

Autor: nuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments