Foto: Allure

Susret retrogradnog Merkura i Venere će podstaći neke skrivene tabu- teme u odnosima da isplivaju na površinu.

OVAN

Očekuju vas velike promene na svim životnim poljima. Ali, pre svega moraćete se suočiti s nekim dramatičnim ljubavnim situacijama početkom meseca. Ullazak Venere u znak Strelca omogućiće vam nove uvide u lične vrednosti, profesionalni život i finansije, zbog čega ćete se osećati samopouzdano.

BIK

U novembru ćete se pobrinuti za neke stvari. Mogući su iznenadni susreti s osobama iz prošlosti, ali i ljubavne razmirice. Učinili ste dobru stvar okružujući se osobama koje s vama dele slična mišljenja i stavove, a ovog meseca saznaćete i zašto.

BLIZANCI

Venera se susreće s Jupiterom 24. novembra, a to znači da vas čekaju romantična iznenađenja. Samci bi konačno mogli da se odluče za vezu, a oni zauzeti planiraće romantično putovanje. Vreme je da zatvorite jedno poglavlje života i otpustite sav teret prošlosti.

RAK

Mesec će započeti u pozitivnom tonu zahvaljujući Veneri koja će uneti romantiku u vaš svakodnevni život. Ovo je za vas plodonosna godina, a uspeh možete zahvaliti vašoj hrabrosti da izađete iz svoje zone komfora i probate nešto novo.

LAV

Venera će uneti dozu svežine u vašu kuću ljubavi, strasti i kreativnosti. Vreme je da se posvetite sebi. Tokom ovog meseca vaši prioriteti biće usmereni prema karijeri, nasledstvu i autoritetu.

DEVICA

Ulazak Venere u znak Strelca uneće harmoniju u vaš porodični život. Vaša vladajuća planeta Merkur kreće se retrogradno kroz vaše polje komunikacije i bliskih krugova, zato očekujte nekoliko neprijatnih razgovora. Pripazite kako komunicirate na poslovnom planu kako ne bi došlo do nesporazuma.

VAGA

Merkur će poremetiti vaš sektor finansija koji je vezan uz vaše samopouzdanje, pa ćete tokom ovog meseca tražiti osećaj sigurnosti. Pun Mesec zasijaće kroz vašu kuću intimnosti i neke tabu- teme mogle bi isplivati na površinu.

ŠKORPIJA

Već početkom meseca Venera će se naći u vašem polju finansija, što znači da vam se smeši neočekivana dobit. Mlad Mesec osvetliće sektor finansija 26. novembra, pa bi bilo dobro da postavite jasne namere na finansijskom planu. Emocionalni odnosi i način na koji ste prisutni u životima dragih ljudi nalaziće se visoko na vašoj listi prioriteta.

STRELAC

Sunce i Merkur nalaze se u vašoj kući snova, karme i nesvesnog, pa biste mogli da se osećate neraspoloženo tokom prve polovine meseca. Iskoristite ovo vreme kako biste oprostili, zaboravili i krenuli dalje sa životom. Pun Mesec rasvetliće neke vaše nedoumice.

JARAC

Planeta Merkur nateraće vas da preispitate svoju poziciju u okolini. Ovo je odlično vreme da razrešite sve probleme s osobama iz bliskog kruga, bilo da je reč o saradnicima ili prijateljima iz detinjstva.

VODOLIJA

Retrogradni Merkur tokom celog meseca nalaziće se u vašem sektoru karijere, nasledstva i reputacije. Venera će aktivirati vaše polje prijateljstva i doneti nova poznanstva. Mladi Mesec u Strelcu pružiće vam priliku za nove projekte.

RIBE

Pre nego što se uputite na simbolično putovanje života, Merkur će od vas tražiti da razmislite o široj slici. Ovo je izrazito duhovno vreme za vas, ali je važno da stvorite čvrste temelje kako biste ostvarili svoje dugoročne ciljeve.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments