Foto; Spititualify

Šta nam donosi poslednji mesec u ovoj godini?

OVAN

Pred vama je dobar mesec, pun promena, a u središtu pažnje su zbivanja na profesionalnom planu i životnom napretku. Do 19. decembra imaćete naklonost šefova i važnih ljudi, kao i priliku za napredak na poslu. Neki od vas će otići na novo radno mesto ili promeniti profesiju. Osim finansijskog aspekta, probuđena vam je i strast i intuicija, pa ste emotivno veoma stabilni.

BIK

Decembar najavljuje velike promene i nudi energije za napredak. Ovo je dobro vreme i za putovanje. Ne zaboravite na druženje s prijateljima i istomišljenicima. Možda ćete se iznenada odlučiti za put sredinom meseca, kad se javlja želja za avanturom i slobodom. Puni ste dobrih ideja, a verovatno uključuju i nove tehnologije.

BLIZANCI

Otvara vam se mogućnost za veliki napredak. Do 19. decembra je tu Venera, koja vlada  novcem, pa godinu možete završiti u jako dobrom tonu.

RAK

Pred vama je odličan mesec, pun promena, a u središtu pažnje su zbivanja u partnerskim odnosima, privatnim ili poslovnim. Odbacite ideje i odnose koji koče napredak. Zadržite lagan, ali uporan ritam i budite strpljivi, isplatiće se na duži rok. Pun Mesec 11. decembra ukazuje na potrebu za unutrašnjim, psihološkim ispunjenjem. Energija vam je na visokom nivou.

LAV

U središtu pažnje su zbivanja u vezi sa radnim mestom, svakodnevnim obavezama i zdravljem. Neke Lavice će otići na bolje radno mesto, dobiti bolji položaj ili se rešiti loših uslova. Sada treba svoje talente iskoristiti u poslu. Imaćete mnogo prilika za vesela druženja i nemojte se začuditi ako naiđete i na zanimljivu osobu oko 20.-21. decembra. Ako ste imali problema sa zdravljem, veliki zaokret u brizi za sebe i ishrani može popraviti stvari.

DEVICA

Neke Device će izaći iz lošeg ljubavnog odnosa i otvoriti se novim ljudima, a druge odbaciti svoje blokade. Osetićete mnogo pritiska, kao i potrebu za promenom. Prepoznajte svoja ograničenja, budite realistični u planovima i ne izbegavajte odgovornost. Dani oko 15. decembra govore kako vas iznenada može privući neka zanimljiva i neobična osoba. Kako radimo na unutrašnjoj promeni, tako otvaramo vrata novim ljudima.

VAGA

Neke Vage će se napokon odlučiti na rešavanje situacije kod kuće i otvoriti se selidbi, odlasku iz kuće, možda i razvodu, a druge krenuti u kupovinu neke nekretnine. Pun Mesec traži od vas proširenje horizonata, pa je moguć odlazak na put ili razmišljanje o upisivanju nekog kursa. Pomrčačenje Sunca 25. decembra ukazuje na toplu atmosferu doma i nagoveštava bolje vreme u idućem razdoblju.

ŠKORPIJA

Uovom periodu najvažnija je zona razmišljanja, stavova, komunikacija, učenja i intelektualnog rada. U komunikaciji, dobro je prihvatiti kako nepopustljivi stavovi samo koče  vaš razvoj. Vodite računa o brojnim stvarima, pa ste prilično opterećeni. Partnerstvo, privatno ili poslovno, donosi nove ideje i savezništvo.

STRELAC

Otvara se mogućnost za materijalni rast. Odbacite krute i ograničavajuće metode koje više ne daju rezultata; možda treba da promenite posao ili iskoristiti neki talenat na koji ste zaboravili.

JARAC

Neki od vas će shvatiti potrebu za dubokom promenom u nastupu i metodologiji. Odličan aspekt Jupitera i Urana (dani oko 15.) može iznenada doneti novu ljubav u vaš život. Sunce i Merkur borave u vašoj zoni izolacije, pa je jasno da ste iscrpeli sve svoje energetske rezerve. Ne preterujte s razmišljanjem dok ste sami, jer ćete neke stvari gledati s mnogo iluzija.

VODOLIJA

U središtu pažnje su zbivanja u tvojoj psihološkoj zoni- dvanaesto astrološko polje govori o podsvesnom, tajnama i izolaciji. Već dugo vas muče potisnuti osećaji, frustracije i nerešena stara pitanja. Napustite sve pogrešne i beskorisne obrasce razmišljanja, terete prošlosti i radite na duhovnom napretku. Ovo je pravi mesec za uživanje nasamo, uz muziku, meditaciju i opuštanje, razvijajte pozitivno razmišljanje, jer sve kreće iz unutrašnje stabilnosti.

RIBE

U središtu pažnje su zbivanja u zoni društvenih aktivnosti, prijatelja i najdubljih želja i ciljeva. Otvara se mogućnost za reorganizaciju, jer se tu već nalaze Saturn i Pluton, ova koncentracija energije donosi priliku za promenu. Odličan aspekt Jupitera i Urana (dani oko 15.) može iznenada doneti neuobičajenu osobu u vaš život, a može vam pomoći kao inspiracija za nove ideje i stavove. Prijateljstva su snažna i stabilna, kao i planovi, jer jasno znate šta želite. Jupiter će pružati prilike za njihovo ostvarenje. Kao izuzetno intuitivna i osećajna osoba, pružićete pomoć i nekome ko ima veliki problem.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments