Najbolji lažovi među horoskopskim znacima

       
Foto: Teen Vogue

Strelac je sličan Ovnu- istina je njihovo najjače oružje, pa se oseća nesigurno kada laže. 

Blizanci su najveći lažovi horoskopa. Oni to rade zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome. Škorpija ne laže, a kada to uradi, uradi ne da bi naudio nekome, već samo da proveri tuđu inteligenciju. U stvari, oni traži sebi ravne.

Lav zapravo ne laže, on preuveličava svoje događaje.

Ovnovi lažu nespretno i retko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulzivno se odlučuje na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su rekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja. Strelac mu je sličan. Vodolija ne voli da laže, ali spremna je na kompromise i “zataškavanje istine”.

Vage zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promene temu s ljubaznim smeškom. Raka ćete teško uhvatiti u laži, ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao, ali retko laže. Tome pribegava kako bi pomogao bližnjem. Riba laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učiniti svoj život zanimljivijim.

Jarac laže dobro smišljeno i to mu je alibi, ojačani opravdanjima. Dosta lažu i uvek se radi o pomnom planiranju. Bik izmišlja samo u vanrednim situacijama, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao poverovati. Devica se retko služi lažima (možda najređe od svih znakova), kada ih već upotrebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: