Foto: Mind Fuel Daily

Pogledajte koji horoskopski znak vam je najveći neprijatelj.

OVAN– Najgori neprijatelj: rak- Osobe rođene u znaku ovna spadaju u vatrene znakove i ne slažu se baš najbolje s vodenim rakovima. Razlog: ovnovima treba nezavisnost pa se osećaju ugroženo od posesivnih rakova. To je sukob usijanih glava i senzibilnih duša.

Bik- Najgori neprijatelj: ovan- Ako su dva horoskopska znaka previše slična, može doći do sukoba. To je slučaj kod bikova i ovnova. Oba horoskopska znaka su izrazito tvrdoglava pa nastaju konflikti. Osim toga, ovnovi nerado priznaju svoje greške, dok ih bikovi previše rado podsećaju na njih.

BLIZANCI– Najgori neprijatelj: devica- Blizanci i device jako cene komunikaciju- i tu prestaje sve što im je zajedničko. Blizanci su apsolutni slobodni duhovi među horoskopskim znakovima i vole spontanost, dok device ne vole ništa više od svoje rutine.

RAK– Najgori neprijatelj: strelac- Osobe rođene u znaku raka vrlo su senzibilne i predane. Ponekad previše iskreni strelci povrede raka. Oba znaka pokušaće promeniti onog drugog- ali neće pristati na kompromise.

LAV– Najgori neprijatelj: ribe- Lavovi su jako ponosi i uživaju biti pod svetlima reflektora. S druge strane, ribe su vrlo senzibilne i izbegavaju privlačenje pažnje. Njihova pasivnost i suzdržanost živcira lavove- koji se neće libiti da pokažu svoje nezadovoljstvo.

DEVICA– Najgori neprijatelj: vodolija- Device sve analiziraju i uvek razmišljaju glavom, a ne srcem. Vodolije su često nerealni i neodgovorni. Vodolijama nikako ne odgovara proračunata devica..

VAGA- Najgori neprijatelj: škorpiJA- Vage spadaju među najdruštvenije znakove koji se slažu gotovo sa svima. Jedini izuzetak su škorpije. Brzo postanu neprijatelj tom diplomatskom horoskopskom znaku željnom ravnoteže.

ŠKORPIJA– Najgori neprijatelj: lav- Škorpije i lavovi su jako ponosni i imaju snažnu volju. Međutim, uprkos ili zbog tih sličnosti im je jako teško da pronađu zajednički jezik. I jedni i drugi se dominantno ponašaju i ne žele da popuste.

STRELAC- Najgori neprijatelj: bik- Osobe rođene u znaku strelca vole svoju slobodu više nego išta drugo. Zemljani znak bik pak više ceni stabilnost.

JARAC- Najgori neprijatelj: vaga- Jarcu su posao i uspeh jako važni. S druge strane, vage su jako društvene i važniji im je društveni život. Zabava im je jako bitna, zbog čega jarci smatraju vage nezrelima i iritantnima.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments