Foto: Zola

Dok je za neke doček Nove samo još jedno veče u godini, drugima je to prilika za celovečernji izlazak, parti ili intimno druženje s partnerom.

OVAN- Ono što pripadnici ovog znaka vole kod Nove godine je ideja novih početaka, a iako nisu tipovi koji će si sastavljati listu s ciljevima, ipak će praviti razne planove u podsvesti. U dobrom raspoloženju veseliće se na najboljoj žurci u gradu, koji će često i sami organizovati. Na njima se pretvaraju u “party životinje” sve dok ne padnu s nogu.

BIK- Sam početak nove godine ne gledaju kao nešto spektakularno, već samo kao potrebu za pisanjem novog datuma. Mogu otići i na neku proslavu na otvorenom ili ostati kod kuće- njima je svejedno dok ima fine klope i pića. Samci će iskoristiti priliku za upoznavanje novih ljudi, po mogućnosti nekog s kim će odmah osetiti hemiju kako bi u ponoć mogao “pasti” i prvi poljubac.

BLIZANCI- Pripadnici ovog znaka najveći su komunikatori celog Zodijaka, a za sam doček najveći će im problem predstavljati koju od brojnih opcija izabrati. Nije isključeno da će celu noć provesti odlazeći s jednog mesta na drugo, kako ne bi ništa propustili- i uvek će se dobro provesti. Oni vole planove i donositi odluke za početak nove godine, ali problem je što ih se kratko drže, odnosno zaokupe ih druge stvari i raspoloženje.

RAK- Pogled pripadnika ovog znaka na Novu je oprezan i pomalo nostalgičan, jer niko ne zna hoće li biti gore ili bolje nego pre. Oni obično podvuku ono sve što se dogodilo u prošloj, nahrane lepe uspomene i filozofski se pitaju šta im budućnost nosi. Za njih proslave obično uključuju boravak u krugu bliskih ljudi- porodice i prijatelja. Uvek se radije odlučuju za zabavu kod kuće nego masovne proslave ili plaćanje nečeg organizovanog.

LAV- Pripadnici ovog znaka obožavaju trku i uzbuđenje povezanu s proslavom Nove. Vole biti okruženi ljudima koje vole i što je još važnije, koji vole njih, pa se u druženjima pune pozitivnom energijom. Ne gledaju početak godine kao nešto značajno u njihovom životu u smislu pravljenja novih planova, oni tako i onako uvek imaju neki plan u glavi. Doček će za njih biti u veselom raspoloženju, a gde god su biće glavni zabavljači.

DEVICA- Pripadnici ovog znaka vole u detalj isplanirati sve, od svojih novogodišnjih odluka, zaokreta u odnosima i ciljevima, kao i samu proslavu Nove. Ne vole dočekati zadnji dan kako bi se odlučili gde će slaviti, već će pomno razmotriti sve opcije i odabrati najbolju. Najčešće će to završiti tako da sami budu domaćini slavlju, a to će obaviti besprekorno. Opustiće se tek oko ponoći, iza koje čaše šampanjca ili pića po izboru.

VAGA- Pripadnici ovog znaka do zadnjeg trenutka se neće moći odlučiti gde slaviti, a prevagnuće opcija s najboljom hranom do ponoći, dok će se većina njih nakon toga pokupiti i otići na neku ludu zabavu gde se napokon mogu u potpunosti opustiti. Oni vole drugačije zabave, a najveći utisak će na njih ostaviti nova iskustva- bilo da je reč o novim ljudima, ambijentu… Novogodišnje odluke baš i ne donose, a ako to čine najčešće se koncentrišu na posao.

ŠKORPIJA- Pripadnici ovog znaka za sami doček uvek imaju neki ludi plan u rukavu, njih neće zadovoljiti ono što mogu doživeti svaki vikend ako požele. Slobodnima će vodilja večeri biti osvajanje, a zauzeti će se odlučiti s društvom za neku aktivnost, pa makar to bila samo kupovina najboljeg vatrometa u gradu- oni vole da veče ima neki svoj cilj.

STRELAC- Pripadnici ovog znaka dele se u dve grupe- prvi u potpunosti ignorišu doček i ponašaju se kao da je to bilo koji drugi dan ili izlazak, i drugi koji će Novu iskoristiti kao priliku za novi doživljaj- a obično se radi o putovanju. U svakom slučaju, zabava za njih podrazumeva ples, piće, vatromet i društvo. Novogodišnje odluke ne donose, to smatraju glupošću.

JARAC- Pripadnici ovog znaka uvek imaju velika očekivanja od svega, pa tako i od novogodišnjih proslava. Bilo da je reč o kućnoj žurci, organizovanoj zabavi ili putovanju, oni žele da to bude nešto za pamćenje. Vole da je sve unapred isplanirano- ukusno i elegantno. Što se tiče novogodišnjih rezolucija, jer niko nema potrebu toliko analizirati prethodne događaje i donositi nove planove poput njih.

VODOLIJA- Pripadnici ovog znaka se novogodišnjoj proslavi vesele kao buntovna deca u pubertetu, oni naprosto obožavaju zabave kao priliku za opuštanje i druženje sa što većim brojem ljudi, a ta im je potreba u krvi. Nije čak potreban ni spektakularan doček, oni samo žele da su drugi u istom raspoloženju kao oni i da ima dovoljno pića za sve. Što se tiče novogodišnjih odluka, oni razmišljaju o tome što bi trebalo da menjaju, ali to će ih držati tek nekoliko dana.

RIBE- Poput Rakova, pripadnici ovog znaka teže dočeku koji će imati romantičnu notu. Što se tiče proslava, oni nipošto nisu snobovi, pa će im tri puta draže biti dočekati ponoć na nekom gradskom trgu, nego na fensi proslavi gde su svi tip-top sređeni i glume “finoću”. Što se tiče novogodišnjih rezolucija, oni će zaista puno razmišljati o tome šta im budućnost nosi i koje bi stvari trebalo menjati kako bi se pokrenuli u pravom smeru.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments