Foto: Phys.org

Strelci bi mogli da se osećaju usamljeno, a Lav će rešiti velike poslovne nedoumice.

OVAN

LJUBAV: Iako emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne poene. Partner će to ceniti i razumeti vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi stvarati prepreke. Rešenja su blizu.

ZDRAVLJE: Više sna i odmora.

BIK

LJUBAV: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu. Malo po malo i sve će doći na svoje.

KARIJERA: Mogli biste da se zateknete u situaciji da nešto treba pustiti neka ide kako ide ili da ostvarite pobedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

ZDRAVLJE: Ne propuštajte relaksaciju.

BLIZANCI

LJUBAV: Pojaviće se prilike za kvalitetniji privatni život. To će se pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete rado prihvatati.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele dominaciju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE: Bavite se nekim borilačkim sportom.

RAK

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Činiće vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspešno zavoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba, i da vas vode. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto.

ZDRAVLJE: Pozabavite se svojim hobijima.

LAV

LJUBAV: Bićete prijatno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike.

KARIJERA: Rešićete sve veće poslovne nedoumice i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da radite nove projekte.

ZDRAVLJE: Ne sumnjajte u sebe.

DEVICA

LJUBAV: Otvorenost drugih prema vama, ali i obrnuto, učiniće da će brzina kojom ćete delovati ponekad biti zapanjujuća. Biće potrebno usporiti zbog druge strane.

KARIJERA: Možete videti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidni. Ipak, neke informacije će se pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznati činjenicu da ste posao usmerili gde treba.

ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

VAGA

LJUBAV: Vaše strasti će porasti, a vi postati zavodljiviji. Voljena osoba će to dočekati sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi.

KARIJERA: Počinje vreme kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet.

ZDRAVLJE: Razgibajte vratni deo kičme.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit.

ZDRAVLJE: Moguć bol u kolenima.

STRELAC

LJUBAV: Neki bi povremeno mogli da se osećaju usamljeno. Najbolje je primiriti se i povući u tišinu.

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE: Vežbajte disanje za opuštanje.

JARAC

LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi trebalo da se zaustave i malo pričekaju. Budite strpljiviji i pažljiviji.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi, jer ćete imati volje.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

VODOLIJA

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost ličnih odnosa postaće vam važni u ljubavi. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Sagledajte realno šta se može i povedite se tim.

ZDRAVLJE: Ne zamarajte se brigama.

RIBA

LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem privatnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvatati. Moguće su nove ljubavi. Uživaćete.

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba vi da obavljate, a s tim će ići i veći napori. Samo se dobro organizujte.

ZDRAVLJE: Pobedite stres relaksacijom.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments