Lavove očekuje finansijski dobitak, a Strelcu postaje sve naporno.

OVAN- Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Od sredine nedelje počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari doći na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate. takođe će doći do poboljšanja u poslovnom planu.Postajete učinkovitiji.

BIK– Pojaviće se izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli. Možda ćete putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije. Sve ćete se više kretati što je dobro.

BLIZANAC– Opuštenost će biti vaš adut za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ljubav više nije daleko. Treba biti poslovno otvoren.

RAK– Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Samci neka budu strpljivi, jer se ništa ne događa preko noći. Verovatno ćete ići na sigurno, jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to veseli. Moguća su putovanja.

LAV– Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će va rastužiti. Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost u poslu biće pohvaljena. Ovih dana imat ćete priliku pokazati koliko ste originalni. Moguć je finansijski dobitak.

DEVICA– Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Već vezani će obnoviti svoj odnos na romantičan način. Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

VAGA– Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme, jer će od njih zavisiti većina stvari. Mnogi će profitirati.

ŠKORPIJA– Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti kroz humor. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati. Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja.

STRELAC– Ovo je vreme dobro da se okrenete sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća, jer će intuicijom osetiti da vreme nije najpovoljnije za ljubav. Biće u pravu. Napori u poslu su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja.

JARAC- Nejasnoće u vašem privatnom životu verovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osećati oni koji nemaju nikakvih obaveza ni prema kome. Povezivanje s mladim saradnicima na poslu će biti naglašeno.

VODOLIJA– Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kafom. Pred vama je mala poslovna borba u kojoj treba biti borac.

RIBA– Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Slično će osećati i vaša najdraža osoba. Vaš poslovni trud biće prepoznat. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Radićete predano.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments