Foto: Sofitel Dubai The Palm

Šta nas očekuje u poslednjim danima stare i u prvim danima 2020. godine, pročitajte u nastavku.

OVAN- Vaši lični odnosi od ove neelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos. Nedostajaće vam mere u svemu.

BIK– Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. U poslu će se nastaviti bogato poslovno razdoblje. Ne preterujte sa jelom.

BLIZANAC– Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome. U poslu ostanite profesionalac.

Foto: The Bubble

RAK– Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Oni u vezama biće zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti. U poslu možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Stabilni ste u svakom pogledu.

LAV– Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenu moglo pokazati kao iluzija. Zato budite više na zemlji, tako ćete biti srećniji. Oni u vezama biće previše analitični prema partneru. Bićete izloženi brojnim kontaktima. Potrudite se da sve dobro organizujete i ako treba zapišete na papir.

DEVICA– Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vreme provoditi kod kuće, a ako je voljena osoba uz njih, još bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Ponekad ćete se osećati kao da imate krila.

VAGA– Ovih dana će mnogi od vas početi da preteruju u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite i nađite ravnotežu. Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja iz struke.

ŠKORPIJA– Metoda da odjednom rešite više stvari samo će napraviti zbrku. Još ćete morati da rešavate posledice toga. Zato sagledajte šta je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Ne postavljajte suvišna pitanja.

STRELAC– Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je prolazno. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću. U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati.

JARAC– Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Budite mudri i staloženi koliko god možete. Nakon što ste u poslu rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti. Ali, i dalje će biti malih provokacija.

VODOLIJA– Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju. To će im doneti još poneku ljubavnu frustraciju. Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima.

RIBA– Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje će ih blokirati, ali ne trajnije. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments