Foto: Wallpaperplay

Blizanci će konačno otvoriti svoje srce, a Bikovi treba da uspore tempo.

OVAN: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati odložiti neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. U poslu ćete dobiti dodatne bodove. Neki od vas usavršavaju svoja znanja.

BIK: Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu. Razmislite. Postavili ste stvari na svoje mesto i sad ćete raditi mirnije. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi. Bićete kreativni.

BLIZANCI: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u ličnim odnosima. Male finansijske brige.

RAK: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu. U poslu treba da reagujete u trenutku i donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

LAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim regovanjem ili sitnicama. U posao će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu “legli”. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla.

DEVICA: U ljubavnom životu bićete usredsređeni na svakodnevicu. Oni koji su sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći.  U poslu ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje.

VAGA: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu osobu. Ipak, kad sve zbroje, bit će zadovoljni. Odnosi s kolegama će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ŠKORPIJA: U vašim LIČnim odnosima ovih će dana vladati opuštenost. Nastavićete tihu diplomatsku sAradnju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Manje jedite, više se bavite sportom.

STRELAC: Postaće vam zanimljivije, jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. Idite polako ali sigurno. U poslu vaše zasluge pomalo izlaze na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Stvari će doći na svoje mesto.

JARAC: U vašim ličnim odnosima svi će izazovi biti usmereni na temu tolerancije. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugog. Poradite na tome. Neki od vas će biti u iskušenju da podlegnu ličnoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dosta za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek bila vrlina. Budite umereni u svemu.

VODOLIJA: Pojaviće se potreba za zaštitom u privatnom. U poslu će biti dosta borbe, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti prolaze ispite, ali uz saradnju.

RIBE: Neko od vaših saradnika mogao bi da vam se jako svidi. Ako slušate srce, ne možete pogrešiti. Oni u vezama biće vrlo društven par. Moguća su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments