O čemu sanjaju horoskopski znaci?

       
Foto: La Motte

Romantični rak želi dočekati starost s mnogo unuka, negovati one koje voli. Vodolije sanjaju o društvu u kojem postoji jednakost i ravnopravnost.

Ovan

S vama sve započinje. Rođeni ste da inicirate, pokrećete stvari. Duboko u vama postoji potreba da pobeđujete, budete u nečemu prvi. Vaš san je doći na neku rukovodeću poziciju, raditi privatni posao i biti uspešni u tome. Retko ćete se zadovoljiti osrednjim i prosečnim, bez obzira na to da je li reč o poslu ili ljubavi. Ako odustanete i pomirite se sa životom u kojem izostaju velike bitke za bolji život, imaćete osećaj da ste odustali od sebe.

Bik

Vaši snovi su realni. Uvek imate pred sobom neki cilj, ali idete korak po korak, ne zanosite se, a još manje žurite. Imati decu, dom u koji se vraćate nakon napornog radnog dana, ali i novac, ušteđevinu koji će vam omogućiti udobnost i pružiti osećaj sigurnosti- vaši su najveći snovi.

Blizanci

Vama je cilj biti dobro informisan, znati šta se događa u okolini, razgovarati i deliti svoje misli i povezati se s drugima. Pokretni ste i volite promene, pa vam treba neki posao koji uključuje komunikaciju i kretanje. Želite da zaradite, imate dovoljno novca da možete putovati. I dok radite u nekoj kancelariji, sanjate o poslu koji će vam dati dovoljno slobode da radite šta želite i kad želite.

Rak

Iako se za vas ne može reći da ste neambiciozni, ljubav i porodica su vam važniji od karijere. Sanjate o kući s mnogo dece, o partneru koji će vas voleti i podržavati i pratiti vas u ostvarenju vaših planova i ambicija. Ljubav vam je iznad svega i kad volite i kad ste voljeni, tada ste najviše svoji. Pripadati nekome, biti nekome nešto- ideal je vašeg života. Vaša romantična duša želi dočekati starost s mnogo unuka, dočekivati ih na velikim porodičnim ručkovima, peći kolače, negovati one koje voli i imati nekog ko će vas držati za ruku, biti tu kada dođu teža vremena.

Lav

Još kao dete ste sanjali da budete neko kome se drugi dive. Niste stvoreni za prosečan život. Sanjate o životu na visokoj nozi. Želite uspešnog i moćnog, ako ne i poznatog partnera, nekog ko će vam svojim uticajem pomoći da i sami budete prepoznatljivi u javnosti. Budući da imate neke talente, tu tražite svoj put prema uspehu. Jer vam treba neko ostvarenje koje će vam pružiti osećaj postignuća i uspešnosti.

Devica

Nema toga što vas više može učiniti srećnim od toga da je sve u redu, da se vaši planovi ostvaruju, da život ima neki svoj tok koji nije poremećen zastojima, greškama. Težite nekom savršenstvu koje nije pomućeno svađama, neredom i bolestima. Savršeni život bez boli i nereda ne postoji, ali spasiće vas prihvatanje da je život savršen u svoj svojoj nesavršenosti.

Vaga

Najviše će vas u životu usrećiti srećan brak, ljubavna priča koja vam pruža mir, zadovoljstvo i sklad. Stalno težite nekoj ravnoteži, pravdi i mnogo ulažete u odnose s drugima, jer je to mesto na kojem se najviše ostvarujete i koje daje smisao vašem postojanju. Sanjate o partneru koji će vas usrećiti, pokazati vam koliko ste lepi i vredni ljubavi. Slabi ste na lepotu i kad god ugledate nešto što ‘razgovara’ s vašim kriterijumima lepote, želite to imati i čuvati.

Škorpija

U vama neprestano tinja strast prema nekom značajnom životnom i poslovnom postignuću koji će vas izdvojiti iz prosečnosti. Težite moćnim pozicijama, povezujete se s uticajnim ljudima. Kroz život vas vodi strast, a i ljubav nije toga pošteđena. Zaludeće vas osoba koja je po nečemu posebna i kojoj se drugi dive.

Strelac

Kad biste mogli biti tako slobodni da radite šta želite, da niste vezani uz stalan posao, da putujete i istražujete teme, ljude, mesta… Avantura je vaš istinski životni poziv. Put u nepoznato s ciljem usvajanja novih znanja i iskustava.

Jarac

Duboko u vama postoji san o tome da radite posao zbog kojeg vas drugi cene, da imate dobar auto, lep stan i ostale statusne simbole. Sanjate o tome da vam se drugi dive.

Vodolija

Vašem znaku pripada sloboda, zato vam je dato da drugima pokažete šta to znači. Pod pojmom slobode podrazumeva se biti svoj, raditi posao koji volite, biti u odnosu koji vama odgovora i pritom se ne zamarati onim što drugi misle o tome.

Ribe

Ako neko ima pun kovčeg snova, onda ste to vi. I u odrasloj dobi ne prestajete sanjati- san o idealnoj i bezuslovnoj ljubavi, san o tome kako pomažete drugima… Često su vaši snovi toliko grandiozni da nisu u potpunosti ostvarivi. Uspete li da ostvarite neki svoj san, događa se veliki skok u vašem životu koji vas menja iz temelja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments