Od njih najteže dobijate izvinjenje- Jarac i Bik

       
Foto: Inverse

Jeste li rođeni u duhu mira i da li znate da se izvinite za svoje greške?

Ovan

Iskreni ste, nije vas strah da priznate i izvinite se ako ste nekoga povredili. Iako ćete priznati da ste pogrešili, nikada se nećete izviniti za nešto što niste učinili.

Bik

Od svih znakova, od vas je najteže dobiti izvinjenje zbog tvrdoglave prirode i stava. Vi nećete priznati grešku bez dokaza.

Blizanci

Vi često niste svesni da ste učinili nešto loše. Brzo prelazite preko povređenih osećanja i pretpostavljate da to čine i drugi ljudi. Retko ćete se izviniti i priznati grešku, ali je nećete ponavljati.

Rak

Znate kada ste zabrljali i već imate pripremljeno izvinjenje, koje je uvek iskreno i od srca. Vrlo ste emotivni i ranjivi, pa kada povredite nekoga, patite koliko i on sam.

Lav

Toliko ste šarmantni da čak i kada priznate svoju grešku, možete učiniti da se žrtva oseća krivom. Ne nameravate nikog da povredite, ali često radite ono što ne smete i osramotite drugu osobu.

Devica

Nikada nećete nekoga namerno povrediti. Kada znate da ste zabrljali, odmah ćete učiniti sve kako bi ispravili greške.

Vaga

Radije ćete ćutati i nećete učiniti ništa kako ne biste izazvali svađu, nego se zauzeti za sebe. Kada se radi o izvinjenju, često napuštate svoje principe kako biste usrećili drugu osobu.

Škorpija

Ne verujete u greške, nego smatrate da sve ima veze sa sudbinom, ali znate da se izvinite i prihvatite tuđe izvinjenje.

Strelac

Često grešite, ali se i brzo iskupite. Radije ćete kupiti poklon kao znak izvinjenja, nego reći da vam je žao. Više nećete ponoviti istu grešku.

Jarac

Prilično ste tvrdoglavi, pa vam je jako teško da se izvinite. Bude vam žao, ali smatrate da će stvari proći mnogo gore nego što to inače bude. Nekada vaša izvinjenja nisu iskrena, već samo pokušaji da se izgladi odnos, koji i dalje ostaje nerazrešen.

Vodolija

Niste skloni izvinjenju, osim ako ste napravili nešto katastrofalno pogrešno. Često mislite da ste u pravu, ali kada se izvinite, to dolazi iz srca. Čak i kada su stvari napete, cenite šta drugi rade za vas.

Riba

Mrzite da se svađate s prijateljima, ali kada treba stati za ono što je ispravno, to ćete i uraditi. Lako ćete se izvinit ako nekoga povredite čak i u situacijama gde to nije važno.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments