Oktobar je odličan mesec za ova četiri znaka

       
Foto: Women's Health

Nekima se smeši nova ljubav, ali je za ova četiri horoskopska znaka sreća zagantovana tokom oktobra.

BLIZANCI

Sunce će se tokom oktobra nalaziti u vašoj kući užitaka, što znači da vam predstoje vesela druženja. Bićete u centru pažnje. Nakon 23. oktobra očekujte mnogo obaveza, ali uz podršku vaše vladajuće planete Merkura, ali i Venere, uspešno ćete savladavati svakodnevnu rutinu. Ovo je odlično vreme da se istaknete na poslu. Takođe, ovo je pravo vreme za ljubav. Nakon 8. oktobra postoji šansa za romansu na poslu.

VAGA

Ovo je vaše vreme i vi znate kako da uživate u njemu. Predstoji vam nešto drugačija sezona, zahvaljujući Plutonu i energiji Škorpije koja će još uvek biti jaka početkom meseca. Ovog meseca prati vas sreća na polju finansija i užitaka.

RAK

Sreća vam se smeši ulaskom Merkura u znak Škorpije zbog čega ćete se osećati posebno zavodljivo, bićete prepuni samopouzdanja. Ne zaboravite postaviti granice i nemojte prihvatati ‘ne’ kao odgovor. Pun Mesec naći će se u znaku Ovna 13. oktobra i aktivirati vaš sektor karijere, pa je važno da ostanete fokusirani. Vaša moć zavođenja nalazi se na vrhuncu i moći ćete jasno iskazati svoje osećaje. Dosta vam je igranja igrica, sada tražite pravu stvar.

STRELAC

Zahvaljujući vladajućem planetu Jupiteru većinu vremena pratila vas je sreća, a ovog meseca Pluton će se naći tačno nasuprot vaše osme kuće (ljubav i seks) i podsetiti vas koliko tačno vredite. Sunce, Merkur i Venera proći će kroz vašu kuću tajni zbog čega će neke zaboravljene stvari isplivati na površinu. Pratite intuiciju. Ljubavni život biće na vrhuncu 13. oktobra kada će puni Mesec osvetliti vašu kuću strasti.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments