Neki znakovi će uvek biti jasni i direktni u svom ponašanju.

Ovan- Ovnovi su toliko iskreni i direktni da bi se mogli prozvati i najiskrenijim horoskopskim znakom. Neki bi čak rekli da su i predirektni jer se uopšte ne suzdržavaju i kod njih važi poslovica: ‘Što na umu- to na drumu’. Čak i kad je istina najbolnija, reći će i pretrpeti sve posledice. Njihovi pokušaji diplomatije u poslovnom okruženju su ponekad neuspešni jer bi pukli da ne kažu šta misle, a to zna da ima jako loše i dugoročne posledice.

Bik- Bikovi su jako prizemni, svesni sebe. S Bikovima sve je načisto i ljudi koji se s njima druže uvek znaju na čemu su. Tvrdoglavost, jedna od najizraženijih osobina Bika, je razlog zašto nisu dobri u pretvaranju. Kad se oni za nešto zakače, ne puštaju to ni pod razno, a uz toliku usmerenost na nešto, teško da će prilagođavati svoje ponašanje.

Blizanci- Poznati su po dvoličnosti, a zajedno s tim ide i sposobnost laganja, varanja i pretvaranja. Oni to imaju u sebi, i nije da je u pitanju njihova želja da glume ili se pretvaraju, već je u pitanju njihova neodlučnost i stalno menjanje mišljenja, koje podstiče druge na mišljenje da Blizanci stalno nešto muljaju. Pretvaranje, u kojem su jako dobri, je glavni razlog zašto su toliko popularni na žurkama. Mogu naći zajedničku temu sa svima.

Rak- Jako su direktni i otvoreni, a kad se radi o njihovim osećajima, nemaju straha  da ih pokažu. Ponekad bi rado, da mogu, svoje osećaje sakrili od celog sveta, ali Rakovi nisu takvi. Svima oko njih je jasno kako se osećaju i kroz šta prolaze.

Lav- Zbog njihove jake i vesele ličnosti ponekad se mogu činiti kao da glume i da se nešto sasvim drugo krije ispod površine, ali to nije tako. Lavovi ne kriju nijednu svoju stranu, čak ni one najgore, jer oni su sve svoje strane zajedno, a ukupni karakter je ono na što su jako ponosni. Svesni su da su sve njihove mane i vrline ono što ih čini ljudima.

Devica- Device su tačno to što svi oko njih vide i percipiraju, i ne žele, niti imaju vremena, stvarati lažnu sliku. Ponekad mogu reći ili učiniti nešto pogrešno, ali nisu dovoljno nadarene za glumu kako bi to izokrenule u svoju korist. Ako ih tražite iskreno mišljenje, to ćete i dobiti. Uz to, kad ih se traži mišljenje, rado će to mišljenje i objasniti i argumentovati, ali ne zato što su zlobne, nego zato što smatraju da čovek zaslužuje da zna njihove razloge.

Vaga- Vage su stvorene za pretvaranje. Možda je to rezultat njihove nemogućnosti da donesu odluku ili to što očajnički traže potvrdu svoje okoline. Vage žele sa svima biti dobre, pa kad im se neko i ne sviđa, napraviće sve što mogu kako bi se toj osobi svidele, a često će potom i zažaliti za trudom i vremenom uloženim u taj odnos, koji ih ustvari- nervira!

Škorpija- Ako neko ne zna da glumi, to je Škorpija. Jako su direktni i iskreni do te mere da teško ponose lažljivce, čak i kad postoje dobri razlozi za laganje. Kad ih se naljuti nemaju problema s time da dotičnoj osobi saspu sve u lice i daju im jasno do znanja kako stvari stoje. Kod biranja prijatelja i društva, Škorpije će uvek izabrati da oko sebe imju iskrene i prave ljude znajući njihove mane, nego da se im se dogodi da se loše strane prijatelja pokažu u trenutku kad se to najmanje očekuje.

Strijelac- Jednako su stvarni i iskreni, koliko vole i da glume. Imaju tendenciju biti direktni, a ako su uznemireni, neće se suzdržati od davanja svog mišljenja samo kako bi nekoga zaštitili od istine. Takođe, imaju jako malo empatije prema drugima, tako da im je  teško da se stave u tuđu poziciju i shvatiti zašto se neko oseća ili ponaša na određeni način. Ako nekome žele pokazati svoj bes, životna situacija osobe na koju su se namerili im apsolutno ništa ne znači. Njima je najvažnije pokazati svoje osećaje i jasno izraziti njihovo mišljenja.

Jarac- Ovaj znak je uglavnom jasnih stavova, osim ako je u pitanju karijera i napredovanje, kad mogu odglumiti sve što se od njih očekuje. I sve to u svrhu ostvarivanja svojih i samo svojih ciljeva. Glumu smatraju delom posla. Jako su proračunati i unapred spremni za razne izazove, pogotovo kad su na putu prema boljoj poziciji ili finansijskom dobitku. Sebičluk dolazi do izražaja, ali i sujeta.

Vodolija- Vodolije su dosta izdvojeni iz društva, drugim rečima, nije ih briga za tuđe mišljenje, pa im gluma i pretvaranje uopšte ne padaju na pamet. Dobra stvar je što od drugih ne očekuju da budu ništa drugo nego što jesu i ako im se neko sviđa, prihvaćaju ga tačno takvog kakav je.

Ribe- Ribe su lagodne i vole da žive u svom izmišljenom svetu, pa kad je stvarni svet prekomplikovan ili težak, vole da glume i pretvaraju se kako bi se brže-bolje izvukli iz neprijatnih situacija. Kad bi im neko mogao ostvariti samo jednu želju, to bi bila da se više nikad ne nađu u neprijatnim situacijama, raspravama ili svađi. Ribe će radije lagati i muljati kako bi udovoljili ljudima oko sebe, i održavati te laži, nego se suočile s neugodnom istinom.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments