Ovi horoskopski znaci najviše vole novac!

       

Ono što je zanimljivo da ljubav prema novcu ne znači i nerazumno trošenje i uživanje.

Bik- Bikovi veoma vole novac, ali ga i cene. Vole se nagraditi luksuznim stvarima. Svoju zaradu ne vole da pozajmljuju drugima, ali ne vole ni oni da pozajmljuju od drugih. Dobro promišljaju o svim finansijskim odlukama i oprezni su s trošenjem, ali nikako nisu škrti. Uek će rado potrošiti na uređenje doma, skupu odeću, fine večere, kvalitetna pića, nakit, kozmetiku… Ipak, svoj zarađeni novac neće trošiti na bilo što. Često će potražiti i savet drugih za veće finansijsko ulaganje. Oni se neće upuštati u posao s rizičnim projektima, ali će zato uložiti u nekretnine i deonice. Uvek razmišljaju dugoročno i žele se osigurati za ceo život.

Lav- Lavovi obožavaju luksuz i vole trošiti novac na sebe- na svoje užitke i zadovoljstvo. Osim toga, ne štede ni na poklonima za druge. Uvek kupuju najbolje i uglavnom skupe poklone. A za to im je, naravno, potrebno mnogo novca i zato teže prema tome da ga imaju što više. Čak i ako ga nemaju puno, potrudiće se da drugi ne misle tako. Njima je važno da ostave utisak da žive na visokoj nozi. Usmereni su samo na skupe stvari i na luksuz. To ih neretko dovodi do finansijskih problema, ali kada je novac u pitanju, kod njih hrabrosti ne nedostaje. Oni jako dobro znaju kako doći do novca i uvek se dignu na noge. Drugim rečima, lavovi maksimalno uživaju u životu i ne dopuštaju da ih (ponekad) nedostatak nova u tome sputava.

Jarac- Pripadnici ovog znaka takođe jako vole novac i nikako ne žele ostati bez njega. Još od malih nogu novac im je imao veliku ulogu u životu i ne žele ga olako trošiti. Neretko se odriču luksuza jer im novac daje sigurnost i moć. Usmjereni su na to da se osiguraju i da imaju nekakvu nekretninu, a nakon što se osiguraju, malo se opuste po pitanju trošenja. Štedljivost u mladosti često se isplati u zrelijim godinama kada počnu da žive lagodno.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments