Foto: Gus & Bella Box

Stigao je ozloglašeni petak 13., a juče smo imali pun Mesec u znaku Blizanaca koji nas podstiče da se oslobodimo tradicija koje nas sputavaju.

OVAN

Zvezde vam nisu bile naklonjene poslednjih nekoliko meseci, ali sada se stvari menjaju. Više nemate izbora i oslobađate se svega što vas je kočilo. Vreme je da dobro razmislite o svemu. Sada konačno shvatate šta treba promeniti. Pun Mesec u Blizancima aktiviraće vašu kuću komunikacija, pa ćete uspešno zatvoriti neka poglavlja u bliskim odnosima. Stvari će se vrlo brzo iskristalizovati: recite ono što vas muči, ali birajte reči.

BLIZANCI

U središtu vaše pažnje naći će se privatni život i odnos s partnerom. Iako imate osećaj da vam je život trenutno u haosu, upravo sada zvezde podsećaju na podršku koju imate unutar vašeg bliskog kruga. Zapitajte se s kakvim se osobama želite da se okružite, jer sada otkrivate svoju snagu.

STRELAC

Strelcima stiže novi dan i novi početak, a pun Mesec u Blizancima aktiviraće vašu kuću partnerstva i ličnih odnosa. Mogli biste se početi da se zaljubljujete u jednu vama posebnu osobu. Ali, pre svega, danas je najvažnije da imate jedno na umu- ljubav prema sebi. Ovo je vaše vreme. Nemojte nikome dopustiti da vam ukrade taj trenutak.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments