Foto: Catit

Petak 13. je odavno poznat kao dan kada će se nešto loše desiti, ali jedan horoskopski znak danas će ostvariti sudbonosni susret.

OVAN

Osećate se vrlo pozitivno i odlučni ste da preuzmete kontrolu u svom životu. Poznanstvo koje ste ostvarili s jednom pozicioniranom osobom pomoći će vam da napredujete prema željenom cilju. U ljubavi sve stabilno osobama u vezama, a samci će ostvariti sudbonosni susret danas.

BIK

Na pravom ste putu da postavite ciljeve, nemojte nikome dopustiti da vam poremeti želje i planove. Morate verovati u sebe i svoju sposobnost rasuđivanja. Shvatićete da ste sve vreme bili u pravu i da ste doneli ispravne odluke.

BLIZANCI

Iako se možda vaš život ne odvija onako kako biste hteli, to vas ne sme obeshrabriti. Budite strpljivi i ostanite hladne glave i uskoro ćete doći do nekih novih informacija koje će vam biti od pomoći. Sačuvajte svoje planove samo za sebe kako ih drugi ne bi poremetili. Oni koji nisu u ljubavi, treba da se otvore jer uskoro stiže ono najbolje.

RAK

Na poslovnom planu očekuje vas uspeh, a napredak vam predstoji nakon što probleme iz prošlosti ostavite iza sebe. Nemojte govoriti partneru nešto zbog čega ćete kasnije da zažalite.

LAV

Vaši planovi će naići na prepreke. Budite oprezni jer biste u takvom stanju mogli da donesete loše odluke koje će naneti nepopravljivu štetu. Ostanite smireni i sabrani kako biste osigurali ispravne korake prema ostvarenju vaših snova. Dobro raspoloženje čini čuda u ljubavi.

DEVICA

Pod velikim ste pritiskom, pa se oećate fizički i emocionalno iscrpljeni. Upravo zbog te iscrpljenosti napravili ste neke loše poteze i sada se nalazite u slepoj ulici. Pokušajte u miru da sagledate situaciju. Tako ćete uspeti da ispravite neke greške.

VAGA

Nalazite se na velikoj životnoj prekretnici, a to vas čini razdražljivima i sklonim promenama raspoloženja. Nemojte očajavati i nemojte odustati. Svoju energiju i odlučnost usmerite na svoje ciljeve i uskoro ćete shvatiti da ste se uspešno prilagodili promenama i iz svega izašli kao pobednik.

ŠKORPIJA

Došlo je vreme da uživate u plodovima svog napornog rada i sada sledi nagrada. To će rezultirati zadovoljstvom i optimizmom, ali vas i podstaći.

STRELAC

Čekaju vas neprijatna iznenađenja, morate ostati prizemni i pažljivo promisliti o daljim koracima. Bez obzira na poteškoće koje vas očekuju, možete računati na podršku bliskih osoba i obratiti im se za savet. Očekuju vas novi izazovi na poslu.

JARAC

Donećete neke važne odluke u vezi sa budućnošću koje će uticati na vaš život.U vašem ljubavnom odnosu vladaju napetosti. Prevladala je ljubomora i nesigurnost, kako s vaše, tako i s partnerove strane. Morate naučiti da kontrolišete svoju narav, smanjite ton i vodite miran razgovor. Samci, vreme je da ostavite prošlost iza sebe.

VODOLIJA

Problemi stižu sa svih strana i to vas brine. Danas je sreća na vašoj strani. Promenite ono što vam smeta u svakodnevici i potražite mir. Imajte vere u sebe i nemojte dopustiti da vam neko drugi poljulja raspoloženje.

RIBE

Nije dobar dan za donošenje velikih odluka. Držite se ustaljenog ritma i zacrtanog plana. Danas nemojte ništa planirati.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments