Foto: astrosofa.com

Bikovi su najpouzdaniji znak zodijaka, a verovati možete i strelcima.

OVAN- Upustiće se u nepoznato sledeći uzrečicu “Ko ne riskira, taj ne profitira”. Nagon prema pobedi mu je u krvi. Voli da se takmiči, a dobru konkurenciju će uvek toplo pozdraviti. Zavidno samopouzdanje omogućuje mu da jasno izgovara svoje stavove i bori se za svoja prava. On ne čeka, nema strpljenja za to. Aktivno preduzima sve što je potrebno u ime uspeha. Jasno mu je šta hoće i kako da to dobije, zato bez većih dvoumljenja odlučuje o važnim pitanjima.

BIK– Na njega možete da se oslonite. Neće vas držati u neizvesnosti. Bikovi znaju da prepoznaju vrednost u stvarima i osobama. Čuvaju i cene ono što im je bitno. Potrebni su mi dodiri i zagrljaji. Stoji iza svojih odluka i stavova. Postojan je, ustrajan i ne izdaje lako sam sebe, pa ni druge. Uživa u dobroj hrani, finom vinu, komforu i seksu.

BLIZANCI– To je jedina od njegovih veština, daTa mu rođenjem, nema toga što on ne zna zanimljivo ili duhovito ispričati. Prihvatiće različite stavove i mišljenja. O svemu znaju ponešto, mnogo toga ih zanima. Rado će čuti i dobar trač, ali i usvajati i korisne informacije. On ne može sam. Uvek je okružen prijateljima. Voli dobar provod, putovanja i inteligentne osobe. Šta misli, to i kaže. Lako pušta neznance u svoj život.

RAK– Kad vas pusti blizu svog srca, nežnost će vam pokazati toplim pogledom, zagrljajima, iskrenim rečima. UtešIće vas kad vam je teško. Zagrliće vas kad ste usamljeni. Njegova toplina je bezgranična i duboka. Velike su dubine njegove osećajnosti. Zato i ima oklop kojim ranjivost štiti od izazova i spoljnjih pretnji. Rak će naslutiti i ono što nije izgovoreno. Predosetiće promene koje mu dolaze u susret. Detektiraće laž. Kad vam je Rak dostupan i uvek na raspolaganju, znajte da vas voli. Radije će sebi uskratiti nego vas oštetiti.

LAV– Kad se za nekoga ili nešto “zapali”, ne gubi vreme, nego odvažno kreće u akciju i ne odustaje dok to i ne dobije. Naklonost će vam pokazati poklonima. Rado časti prijatelje, deli s drugima ono što ima. Pun je oduševljenja i zanosa. Lako će vas zadiviti svojim vrlinama, ali i biti zadivljen tuđim posebnostima. On uživa u večernjim provodima i druženju s prijateljima. Duhovit je i ako to odluči, nasmejaće vas do suza. Ima nešto u tome kako se kreće, kako zrači. Lavovi često imaju onaj neodoljivi faktor X, koji ih izdvaja iz gomile.

DEVICA– Deluje planski, ne podnosi stihiju i haos. Njena organizovanost često je ključna za poslovni uspeh. Vrlo je marljiva, odgovorna u poslu, retko lena i besposlena. Poslodavci je cene zbog njene predanosti radu. Ne podnosi površnost. Ponekad joj treba za nešto više vremena, ali će zato rezultati njenog rada dobiti najveću ocenu.

VAGA– Nema većeg šarmera u zodijaku od Vage. Njen osmeh, gestikulacija, ‘slučajan’ dodir, naprosto su neodoljivi. Ceni skladne odnose s drugima. Za pruženu uslugu zahvaliće vam se znakom pažnje, i sama pomoći kad može. Veliki je borac za pravdu. U ovom znaku ima puno advokata. Vagina deviza je– svakom prema zasluzi. Niko nema tako istančan ukus za lepotu kao ona. Uvek je posebno doterana, namirisana, a stan besprekorno uređen. Vaga je taktična, pazi što govori da vas ne povredi. Izbegava svađe, naginje kompromisu i traži mirna rešenja.

ŠKORPIJA– On nije samo strastven u krevetu, nego u svemu što je u prvoj zoni njegovog interesa. Strast je njegovo pogonsko gorivo. Nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegova energija nadahnjuje, motiviše, pleni pažnju. Teško mu je reći ‘ne’. Njegovi unutrašnji resursi energije i izdržljivosti su veliki. Sposoban je da izdrži najveće napore. Što je rizik veći, njemu je zanimljivije. Kod njega nema zlatne sredine. Ili jeste ili nije. Osećaji su mu intenzivni, ne može ih kontrolisati. Ništa njemu ne može promaći. Izvrstan je u istraživanju onoga što leži ispod površine, što je skriveno ili potisnuto.

STRELAC– Šta mu je na umu, to je i na drumu. On govori šta misli, ne podnosi laži, taktičke igre i tajne. Voli putovanja, odlaziti na mesta na kojima nikad pre nije bio, upušta se u situacije koje su pune uzbuđenja i rizika. Ceni svoju slobodu, ali je pruža i drugima. Ne voli da zavisi ni o kome. “Živim i puštam druge da žive”, njegova je omiljena parola. Puno ulaže u svoje znanje i obrazovanje. Pomno istražuje teme od posebnog interesa. Čita, školuje se… Lako ga je voleti jer je usmeren na pozitivnu stranu života. Videće ono dobro u svemu i okrenuće leđa negativnim ljudima.

JARAC– Ono što preuzme na sebe, to će i obaviti. Posao je područje njegovog dokazivanja. Mnogo toga shvata ozbiljno. Zna svoje prioritete i posvećen im je u potpunosti. Rođen je za vodeće uloge. Zna organizovati i delegirati posao. Kad je nešto u fokusu njegovog interesa, potpuno se posvećuje toj priči. Cilj je planove provesti u delo.

VODOLIJA– Ne da se vezati i ograničiti. Rado krši pravila i životni cilj je biti slobodan u svakom pogledu. Njegov svet ideja nešto je najdragocenije što poseduje. On veruje da je moguće i dokazaće da tako. Rado se povezuje s ljudima s kojima deli sličan vid mišljenja i interese. Voli biti prvi među jednakima. Sve što čini, čini na svoj način i pritom ne mari šta drugi misle o tome. Ima vrlo jake stavove koje ne menja lako. Uveren je u svoju istinu i bori se za nju. Sledi svoje ideje i ostvaruje svoje snove.

RIBE– Ako vam treba li rame za plakanje, obratite se Ribi. Neće vam deliti savete, slušaće vas i biti tu za vas. Vrlo je maštovita, nadarena za umetnost, ni iz čega će stvoriti nešto, pronaći neobična rešenja za obične probleme. Ima dobro srce. Pomoći će slabima i nemoćnima. Nema u njoj zle namere. U ljudima vidi ono najbolje. Bitna joj je dobrobit onih koje vole. Odreći će se vlastitih interesa, da bi drugome pružila podršku i pomoć. Niko budan ne sanja tako romantične snove kao pripadnik ovog znaka. Sanja o idealnoj ljubavi u kojoj je voljen i voli, odavde do večnosti.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments