Foto: The Stuff of Success

Jarčevi će prvo testirati potencijalnog partnera.

OVAN- Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama, pa s njima nije dosadno, a jedini se problem javlja ako prosude da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samima daje.

BIK- Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete. Jedino na što su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost bračne nevere, pa često reaguju posesivno.

BLIZANCI- Pripadnici ovog znaka s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sledbenici društvenih normi i o svemu su spremni da se dogovore s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

RAK- Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći užitak im predstavlja i osnivanje sopstvene porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako biti savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji. Nužno je da nauče da se opuste i prepuste partneru da ponekad odlučuje i sam se pobrine za nešto.

LAV- Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele da uživaju u braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog venčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima. Pružaće partneru podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcioniraće ne samo kao supružnik, već i najbolji prijatelj. Ipak, time će neretko partneru nametati svoja uverenja i stavove, jer teže odnose u kojima su oni dominantni.

DEVICA- Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki “ziheraši” očekivaće da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

VAGA- Pripadnici ovog znaka će se u braku osećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i “procvetati”. Ali, ravnoteža braka i ostalih sfera života je osetljiva, a vrlo je važno da zadrže vlastite interese i slobodu. U ime bračnog sklada spremni su na puno kompromisa, a najvažnije im je da se o svemu mnogo razgovara. Iako su vrlo nežni i predani, ponekad će se duriti kako bi partner “plesao” oko njih i tako dokazivao svoju ljubav.

ŠKORPIJA- Uzbuđenja i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos Škorpije će uložiti sav svoj trud i vreme, a za to im je nužno da imaju partnera koji ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi da prave probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

STRELAC- Pripadnicima ovog znaka izuzetno je važno da u braku budu s nekim ko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajedničke interese i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, biće najbolji supružnici na svetu. Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se venčaju s onim s kime dele životne stavove.

JARAC- Pripadnicima ovog znaka treba puno vremena da se uopšte odluče za brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća “testiranja”, dobiće dugo očekivanu nagradu. Uporni i Jarčevi brinuće se o partneru, ali i poslu jednakom merom, a uspešan brak videće kao stvar samo svog ličnog postignuća, ali ne i partnerovog. Zbog toga bi mogli da budu iscrpljeni, a prebacivaće partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

VODOLIJA- Od celog Zodijaka, Vodolije su znak koji je najviše odan i veran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvatanjem uloge supružnika i svega što ide s tim. Kako ne vole zapisan raspored i obaveze, inzistiraće na ličnoj slobodi i time nesvesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju naučiti je kako zajednica funkcioniše, jer bez toga nikad neće biti potpuno srećni u braku.

RIBE- Pripadnici ovog znaka vrlo su prijatni za saživot, a srećnici u braku s njima uživaće u obilju nežnosti, lepih gestova i komplimenata. Spremni su da udovolje partneru u svakom pogledu, ali upravo iz toga nastaje problem. Trebaju da nauče da budu sebičniji i povuku granicu u ugađanju porodici i deci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments