Foto: VideoBlocks

Raku je srž života ljubav, Devica živi da analizira, a Ribe se bore za ideale.

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka vredi “šta vidiš, to i dobiješ”. Njihovo ponašanje i reči su odraz njihove ličnosti i vrlo retko će prikrivati kako se osećaju. Na one kojima to ne odgovara Ovnovi neće trošiti svoje vreme.

Bik

Pripadnici ovog znaka cene ono što su u svome životu stekli- od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, a to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već one za koje se treba i pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele pustiti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka imaju neutaživu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je gotovo uvek u pogonu i za njih su misli ono što najviše određuje ljude. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih prosuđuju, a duboko cene sve ono što im donosi nove perspektive i uči ih.

Rak

Život je za pripadnike ovog znaka satkan od niza osećaja koji ga nadahnjuju i daju pravi smisao. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna postignuća, premda žele i njih, ali bez ispunjavajućih odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećaje više nego bilo šta drugo i nadahnjuju sve u svojoj blizini da čine to isto.

Lav

Pokretačka snaga ovog znaka i ono što ih definiše u životu je njihova volja usmerena ka ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je neverovatna, upravo zato jer su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva daje im osećaj postignuća, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu oni imaju plan čak i ako ga nemaju.

Devica

Pripadnici ovog znaka imaju jednu osvešćenost o onome što se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov talenat, ali i pokretačka energija- oni žive tako da analiziraju, kalkulišu, planiraju… Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir- unose red i organizovanost u sve. To ne znači da ne vole izazove i pritisak, već da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz šta dobijaju osećaj da su važni i korisni.

Škorpija

Pripadnike ovog znaka karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stabilne spoljašnjosti. Ako nešto žele, oni to žele bez zadrške i što je pre moguće, i ne samo da žele već žude za tim. Njihovi pokretači su intenzivniji nego kod drugih pripadnika Zodijaka i to je ono što im omogućuje da slede svoje srce i nagone.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje u životu podstiče ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi, doživljaja… Imaju širok pogled na svet i ništa ne cene više od usvajanja novih perspektiva i sakupljanja priča koje drugima mogu prepričavati.

Jarac

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima i oni u svakom zadatku, odnosu stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Ne veruju u to da se život i sreća slože sami od sebe- već su oni ti koji kreiraju svoj put.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene u životu, a više od pustih informacija iz knjiga cene ono praktično znanje i snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko stvari zna da uradi i ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da jesu nešto što nisu- jer oni to sami nikad ne čine.

Ribe

Kao životni sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti. Oni dopuštaju da ih u životu vodi njihova intuicija što je i najbolja stvar koju mogu napraviti- jer svoj unutrašnji svet definišu idealima, razmišljanjima, emocijama i željama.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments