U petak nam stiže Crni Mesec- astrološki fenomen

       
Foto: Bustle

Ovog petka, stiže poseban fenomen Crni Mesec u astrologiji koji se događa jednom u dve i po godine- mladi Mesec se po drugi put pojavljuje unutar jednog meseca, u ovom slučaju u avgustu.

Mladi Mesec pojaviće se u znaku Device i nateraće nas da preispitamo trenutnu situaciju i ohrabrimo se za promenu o kojoj smo sanjali. Pošto se nalazi u znaku Device, uticaće na naše organizacijske sposobnosti i životni stil, a mnogi će instinktivno osetiti potrebu za pomaganjem drugima i saradnju u projektima.

Mladi Mesec biće povezan s Marsom i Uranom, što znači da ćemo dobiti priliku da odbacimo sramežljivost, izađemo iz svoje zone sigurnosti i oslobodimo kreativnost za stvaranje nečeg novog.

Mesec će takođe biti pod uticajem Venere, a to znači da postoji velika mogućnost da upoznate osobu koja će vam se odmah svideti i ostaviti snažan utisak. Ljubav na prvi pogled je moguća, ukoliko otvorite svoje srce.

OVAN- Mladi Mesec imaće snažan uticaj na vašu svakodnevicu, ali i na profesionalni život. Imaćete potrebu da preispitate svoju poziciju i promenite svoju rutinu, a moguća je i nova poslovna ponuda.

BIK- Tokom ovog razdoblja osetićete pritisak i teret koji nosite na svojim leđima i bićete prisiljeni da tražite način kako da najbolje iskoristite svoje vreme i raspodelite obaveze. Biće vas svuda i ostvarićete mnoštvo kontakata na privatnom i poslovnom planu.

BLIZANCI- Možete očekivati nesporazume između vas i partnera, verovatno oko uređenja kuće. Kad osetite kako u vama ključa bes, duboko udahnite i pokušajte trezveno da sagledate situaciju.

RAK- Mlad Mesec imaće pozitivan uticaj na vaš društveni život: upoznaćete mnoštvo zanimljivih osoba s kojima ćete istog trena osetiti povezanost. U profesionalnom životu očekuje vas zanimljiv preokret.

LAV- Crni Mesec donosi vam pozitivne stvari i podstiče vas da donesete neke važne finansijske odluke. Sad je pravo vreme da rizikujete i učinite ono o čemu ste već neko vreme razmišljali, a rizik će vam se isplatiti.

DEVICA- Pronaći ćete snagu i samopouzdanje da se zauzmete za sebe i svoje ideje. Vreme skrivanja i nesigurnost je iza vas. Došlo je vreme da izađete iz oklopa i kažete svima ono što mislite.

VAGA- Velika je verovatnoća da ćete u ovom razdoblju pronaći ljubav. Veza o kojoj ste oduvek maštali konačno će postati stvarnost.

ŠKORPIJA- Samci imaju čemu da se raduju, jer u ovom periodu upoznaće nekoga ko će ih oboriti s nogu. Oni zauzeti upoznaće nove prijatelje koji će im pomoći da ostvare svoje snove.

STRELAC- Crni Mesec uticaće na vaš poslovni život. Teško ćete prihvatati promene, a otpor koji pružate neće vam se isplatiti. Morate shvatiti da ne možete uvek pobeđivati u svemu.

JARAC- Pod uticajem Crnog Meseca ostvarićete sudbonosan susret s osobom s kojom ćete osetiti snažnu privlačnost. Ako planirate putovanje, zbog te osobe poželećete sve da promenite.

VODOLIJA- Preispitaćete svoj životni stil. Promena u ishrani takođe će vam odgovarati, a osetićete i porast libida.

RIBE- Imaćete susret s osobom zbog koje će vam srce brže zakucati. U profesionalnom životu postoji verovatnoća za potpisivanjem novog ugovora i neočekivani priliv novca.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments