Znaci koji koriste intuiciju

       

Iako je teško definisati intuiciju, tri horoskopska znaka je slušaju i jako dobro koriste u svakodnevici.

ŠKORPIJA- Mogu ‘pročitati’ bilo koga i uspešno pogađaju šta neko misli o njima. Sve što im se događa duboko proživljavaju. Njihova ljubav prema opasnosti je ono što ih tera da ignorišu svoju intuiciju i rizikuju, posebno u slučajevima romantičnih odnosa.

STRELAC- Mogu biti jako intuitivni, ali kako bi primenili tu intuiciju, moraju se usredsrediti na svoje unutrašnje ja i poraditi na svojoj duhovnosti. Oni moraju raditi na svom potencijalu i ako to rade na pravi način, spasiće se od mnogih neprijatnih situacija. Strelac može identifikovati dobre i loše situacije, ali ljudi koji pripadaju ovom znaku imaju tendenciju da ignorišu svoju intuiciju.

RIBE- Intuitivne Ribe predviđaju stvari u svojim snovima ili drugačije doživljavaju stvari oko sebe, pa neke događaje koje drugi ni ne dožive, oni smatraju bitnima. Za ovaj znak unutrašnji mir je od primarne važnosti, a ako ga ne pronađu, možda će pribeći tamnijim delima koja im štete. Ali ako Ribe ostanu fokusirane, mogu postići prosvetljenje. Šta god radili, vođeni su svojom intuicijom.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments