Znaci koji se najčešće zaljube u pogrešne

       

Spadate li i vi među njih?

Ovan- Oni su hrabri, drski i samouvereni. Osim toga veruju da mogu imati sve što žele i da svojom upornošću mogu pridobiti svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvek) kod svakoga. Za ljubav je potrebno puno više od slatkorečivosti. Stoga ovnovi često trebaju više zaleta kako bi pronašli nekoga ko im može pokloniti svoje srce.

Rak- Rakovi su najemotivniji među horoskopskim znakovima. Za njih su porodica i veza- svejedno je l’ reč o partneru ili prijateljima- na prvom mestu. Vrlo su oprezni i brižni, pa rado razmaze svoje voljene. Nažalost, često se zaljube u ljude koji ne mogu da imaju.

Škorpija- Škorpije su jako tvrdoglave. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušaće sve kako bi pridobili drugog. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku škorpije imaju osećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara.

Strelac- Skloni pustolovinama i gledaju na svet kao na mesto gde mogu doživeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega, pa žele da otkriju i najudaljenija mesta. Veruju da je sve moguće. Problem: zaljube se u ljude koje nikada neće moći imati. Pri tome zaborave na stvarnost.

Ribe- Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado beže iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu da pronađu novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments