Foto: Inc.

Jarac će uvek biti loše raspoložen zbog svojeg finansijskog stanja, Blizanci ne dopuštaju sebi da predugo uživaju u nečemu dobrom. 

Strelac

Ako Strelci nemaju stalni priliv novih stvari koje bi privukle njihovu pažnju, osećaju nezadovoljstvo i stalno se žale na sve i svakoga. Mali trenuci sreće im puno ne znače. Njima treba nešto neočekivano, veliko ili nepoznato što bi privuklo njihov interes.

Jarac

Velik deo nezadovoljstva Jarca dolazi zbog nezadovoljstva njegovim finansijskim statusom. Nikada se ne osećaju kao da imaju dovoljno novca za štednju, a nekad ni za svakodnevne potrebe. Oni uvek rade i štede- trude se napraviti sve kako bi ostvarili solidnu finansijsku sliku, ali problem je u tome što koliko god slika bila dobra, njima nikad nije dovoljno dobra. Nikada se ne osećaju kao da mogu usporiti i ceniti ono što već imaju.

Ovan

Ovnove je teško zadovoljiti jer uvek traže nešto novo: veće uzbuđenje, teži izazov ili test koji je nemoguće rešiti. Oni ne žele da žive u trenutku, a ni dostignuća iz prošlosti im ne pružaju dotatno zadovoljstvo. Jedan od načina kako prepoznati nezadovoljstvo kod Ovna su izjave o tome kako sanja da je negde drugde ili da radi nešto drugo. Ono što imaju upravo sada njima nikada nije dovoljno ni zadovoljavajuće.

Blizanci

Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju sebi da predugo uživaju u njima. Njima je potreban stalni priliv novih ideja, novih ljudi i životne promene kako bi se osećali živima. Ako uspore ili dopuste da se osećaju prijatno u životnim okolnostima u kojima se sad nalaze, postoji rizik da će postati samoživi. Ako ne pokreću promene ili ne uče nove stvari, Blizanci će se osećati zarobljeno i nezadovoljno.

Vodenjak

Vodolije ništa dugo ne zadovoljava. Nakon što postignu cilj, brzo će sebi postaviti novi. Pripadnici ovog znaka su specifični po tome što ako konstantno ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije, dosađuju se i imaju jako malo energije. Kad je Vodolija zadovoljna neće rizikovati i postavljati nove izazove.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments