Foto: Scoop Empire

Kraljica Jordana, Ranija, poznata je po svom humanitarnom radu i obrazovanju, ali i po svojoj lepoti. Rođena je u Kuvajtu, u palestinskoj porodici, a osim genetike, važan je i stil života koji neguje kao kraljica.

Poznata je kao inspiracija ženama širom sveta, iskrena i puna gracioznosti i stila, kraljica Jordana ne eksperimentiše previše sa svojim izgledom.

Najviše pažnje poklanja hidrataciji i dnevnim kremama. Kao i sve žene sa Bliskog istoka, posebno naglašava oči i koristi senke i ajlajner. Na usne nanosi samo pastelne boje ili boje kože.

Foto: Town & Country Magazine

Za nju kao kraljicu, veoma je bitno da se hrani zdravo i da uzima dnevne doze kalcijuma, proteina i vitamina. Svoj dan započinje bademima ili orasima, jajima, a za ručak jede ribu. Večera podrazumeva piletinu i povrće. Takođe, iz ishrane je izbacila paste i hleb.

Osim što je veoma aktivna na polju humanitarnog rada, aktivna je i fizički. Trenira svakodnevno, a u njene aktivnosti su uključeni karate, kik boks i džogiranje.

Foto: Us Weekly

Kraljica Ranija važi za veoma religioznu osobu, pa u skladu sa tim ne konzumira alkohol i ne puši, što takođe veoma utiče na izgled njene kože. Njena najveća slabost je tamna čokolada.

Foto: Harper’s Bazaar Arabia

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments