Kako započeti dan s osmehom?

       
Foto: Get Advice- Shine

Nakon pranja zuba nasmejte se u ogledalu- vrlo jednostavan način za dobar početak dana.

Zamenite kafu s vodom i limunom

Često velike količine kofeina mogu dovesti do nervoze ili loše uticati na ostatak dana. Dobar način da ubrzate metabolizam je da dan započnete s kriškom limuna u čaši mlake vode. Voda s limunom prepuna je vitamina C koji ćeš vas zaštititi, a istovremeno stimulisati bubrege i jetru.

Budite se rano

Naučno je dokazano da rano buđenje znači bolju produktivnost i bolje stanje duha i tela. Ovo je dobro za miran početak dana i za lagani ulazak u radni dan. Tako ćete moći na miru da razmislite o svojim obavezama.

Počastite se

Priuštite novi kozmetički proizvod koji vam može pomoći da savršeno započnete dan i osigurati da se ceo dan osećate lepo. Bilo da je to novi proizvod za pranje lica ili piling tela, pronađite način da se ujutru osećate bolje.

Istegnite se

Jednostavnih pet do deset minuta lagane vežbe ujutru može probuditi protok krvi. Takođe, tako nećete biti zabrinuti na kraju dana ako se niste dovoljno kretali.

Uvek namestite krevet

Ovo može zvučati jednostavno, ali pospremanje kreveta može vam pomoći da i vaš dan ima bolju strukturu. Uredna soba može značiti da i ostatak dana izgleda sjajno.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments