Foto: Los Angeles Times

Bez obzira na to jesi da li ste njeni obožavatelji ili niste, Kim Kardašijan Vest je jedna od najslavnijih i najuspešnijih osoba ikada.

Ostanite fokusirani

“Kada sam bila u svojim ranim dvadesetim godinama mnogo mojih vršnjaka je bilo fokusirano na izlaske i alkohol. Ali, ja sam uvek bila jako posvećena svojim ciljevima i smatram da me je to dovelo do uspeha”, kaže Kim.

Znanje je moć

“Kajli Džener i ja često razmenjujemo savete i nove stvari koje individualno učimo. Ona meni često daje savete o poboljšanju mojih kozmetičkih proizvoda, a ja njoj pomažem u donošenju odluka“, rekla je Kim.

Foto: Hello Magazine

 Mikromenadžment

“Ovaj izraz znači da treba isplanirati svaku sekundu svog dana. Nekada je ovo teško, ali dovesti će te do zadivljujućih rezultata i brzo preći u naviku. Ali, uvek sebi možete priuštiti jedan slobodan dan nedeljno”.

Odmor

“Mislim da je jako važno uzeti pauzu od celog svet kada se osećate kao da vam treba. Vi najbolje znate svoje telo i um, i njihove potrebe. Nema smisla uvek biti prisutan ako to znači da ćeš uvek biti umorna i preopterećena”, rekla je Kim.

Foto: Sky News

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments