Foto: NBC DFW

Vozač školskog autobusa iz Teksasa, Kurtis Dženkins, zna pravo značenje Božića, pa je svakom detetu koje vozi u svojoj ruti kupio božićni poklon.

Dan pre nego su u osnovnoj školi ‘Lejk Hajlends’ počeli božićni praznici, Dženkins je napunio autobus poklonima za sve učenike koje je onda i zamotao u ukrasni papir.

“Svako dete je pitao šta želi za Božić i svakome pojedinačno kupio poklon”, napisali su iz škole na svojoj Fejsbuk stranici. Dodali su i da ova priča može svakome poslužiti kao “podsetnik koliko dobro zapravo postoji i da bi svi trebalo da streme da budu malo više poput Kurtisa”.

Njegova supruga Šanikva Dženkins novinarima portala NBC 5 rekla je da je Curtis mesecima smišljao kako da napravi nešto posebno za decu.Prvo je mislio organizirati da deca međusobno razmene poklone, ali ga je ona upozorila da to “možda neće svako dete moći da priušti”.

On joj je odgovorio da pamti kako je biti dete koje ne dobije mnogo toga za Božić i zato je odlučio svakom detetu nešto da kupi.

Zadnjih nekoliko meseci je ovaj vozač autobusa odvajao po nešto novca od svake plate. Na kraju je, uz pomoć nekoliko roditelja koji su čuli šta planira, uspeo da kupi video igrice, bicikl, pa čak i manje elektronske uređaje poput MP3 plejera.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments