Čarape sa uzorcima su pravi hit sezone

       
Foto: she.hr

Neodoljivi modni dodatak koji će začiniti svaku vašu zimsku kombinaciju svakako su čarape s različitim uzorcima.

Animal print- Animal print postao je omiljeni uzorak na svim odevnim predmetima, obući i modnim dodacima. Stoga i ne čudi da su upravo najlonke s baš ovim uzorkom najpopularnije i najtraženije u modnom svetu. Kako su same po sebi prilično upečatljive i efektne, devojke ih najčešće kombinuju uz jednobojne odevne komade.
Romboidi- One pojačavaju efekt celog outfita. Zavisno od veličine romboida mogu biti veoma upečatljive. Odlično se uklapaju u kombinaciji s kožnom suknjom, koja je, takođe, ove jeseni must have komad. Najbolje ih je kombinovati uz jednobojne komade, ali ni u ovom slučaju nije zabranjeno poigrati se s različitim uzorcima.

Tačkice- Točkice su svoju popularnost stekle još prošle godine. Sitne, krupne, crne, bele, šarene… Lako ih je kombinovati, a čak i najjednostavniju modnu kombinaciju učiniće zanimljivom. Želiš li nešto odvažnije, možeš eksperimentisati s različitim uzorcima na odeći ili modnim dodacima.

Zvezdice- Uz zvezdice stajling nikako ne može biti dosadan i “običan”. Podižu baš svaku kombinaciju i daju joj posebnu notu. Najbolje ih je kombinovati uz mini suknje i haljine kako bi što više došle do izražaja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments