Kim K u nude majici; foto: Celebrity ING

Istražio je to portal Real Simple i evo šta kažu.

Leatris Eismen, direktorka Instituta Pantone izjavila je kako neke boje stoje svima jer imaju jednaku ravnotežu toplog i hladnog u sebi, pa nema veze je li ti ton kože hladan ili topao.

TIRKIZNA- Ovu plavo-zelenu boju nije lako u početku pridodati svojoj garderobi. Trik za njeno nošenje je da je kombinujete onako kako se osećate prijatno. Još jedan zanimljivi način za nošenje ove boje je i da je kombinujete s kontrastnim bojama poput crvene.

CRVENA- Klasična boja koja lepo pristaje svakom tonu kože i nadopunjuje ga. Po novim pravilima crvena se može lepo uskladiti sa svim bojama u tvom ormaru i izgledaće sjajno. U ovoj moćnoj boji sigurno ćete biti primećeni i uvek u trendu.

BOJA KOŽE/NUDE- Iako će mnoge od nas odmah reći kako im ova boja ne pristaje, prema istraživanju nije tako. Potrebno je samo da pronađete pravu nijansu i zablistaćete u kombinaciji za koju nikad nisi mislila da ćete obući.

BOJA PATLIDŽANA- Prema Leatris Eismen ova jaka boja može slobodno zameniti mesto u ormaru s klasičnom neutralnom bojom, pa je tako nije teško ni kombinovati s drugim bojama. A ove i naredne sezone biće jedna od najtraženijih boja. Uvek izgleda fantastično i dramatično.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments