Evo kako parfem ostaje duže na koži

       
Foto. Nylon Pink

Stručnjaci tvrde da je najbolje staviti parfem kada izađemo iz tuša. Na taj način miris ima vlagu za koju može da se uhvati. Ne morate naneti mnogo parfema, ali ostavite kožu blago vlažnom pre prskanja. 

Hidrirajte kožu pre nanošenja- Ovaj trik funkcioniše isto kao i prvi. Što ima više vlage, to će se parfem lakše zadržati. Vlaga stvara odličnu bazu za parfem. Parfem se lakše ‘uvlači’ u kožu, a čestice vlage ga zadržavaju.

Stavljajte parfem na tačke gde osetite puls- Ovaj prastari trik radi. Nanošenjem parfema na mesta gde osetite puls značajno produžuje vek na koži. To su unutrašnje strane laktova, vrat, zadnja strana kolena. Ovde će parfem najbolje reagovati zbog prirodne promene temperature tela koja se najviše oseti na tim tačkama.

 Nemojte utrljavati- Ako trljate parfem u kožu, svi trikovi iznad padaju u vodu. Umesto da trljate jednostavno utapkajte parfem.

Imajte na umu i način nakoji čuvate parfeme. Sitne greške mogu uništiti kvalitet parfema i njegov rok trajanja. Nemojte bočice izlagati svetlost i velikoj vrućini i pokušajte ih držati u pakovanju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments