Foto: Lifestyle Asia Hong Kong

Ovog leta ostaće neki trendovi, poput japanki na petu ili cvetnog uzorka, a vraćaju se lanene pantalone (za koje imamo utisak da nikada nisu ni izašle iz mode) i narandžasta boja.

Nijansa mandarine ove letnje sezone biće popularna u svim komadima- od majica do haljina sa cvetnim uzorcima. Poznate trendseterke su je već uvrstile na svoje Instragram profile.

Foto: KAOA

Osim cvetnog uzorka, tu je i piknik uzorak, odnosno karirani uzorak koji podseća na piknik stolnjake. I to u svim bojama.

Foto: Pinterest

Obavezni aksesoar ovog leta je narukvica za nogu. Dizajn koji izaberete može biti dovoljan da iskaže vašu ličnost i pojača vaš izgled, kao i da otkrije mnogo o vašem stilu i individualnosti.

S by Sanja Kačar nanogica; foto: Privatna arhiva

“Must have komad nakita za ovu sezonu je definitivno ‘nanogica’, odnosno narukvica za nogu. Trend traje, po mom mišljenju, već treću sezonu, ali sada je veoma popularan. Razne varijante su u pitanju- na končićima, lancima, sa školjkama, roze pozlata, hirurški čelik… Što šarenije i različitije- to bolje. Mislim da ćemo ovog leta biti željni radosti”, rekla je za portal NS Uživo Sanja Kačar, dizajnerka nakita S by Sanja Kačar.

Ove godine, puf rukavi se probijaju do topova, haljina i majica dugih rukava. Bilo da su od providnih materijala ili u raznim bojama, odeća sa ovim detaljem biće u trendu ovog leta.

Foto: PopSugar

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments