Čak 80% ljudi su očajni i žele vratiti bivšu ljubav. Velika je greška neprestano kontaktiranje i slanje poruka. Mislite da ukoliko ste u stalnom kontaktu da vas vaš bivši partner neće zaboraviti. Potpuno pogrešno, svaki poziv, poruka zapravo pokazuje da ste vrlo očajna osoba i da ne možete bez njega. To je neprivlačna karakteristika i samo omogućuje dalje udaljavanje vašeg bivšeg i vas.

“30 dana bez kontakta” podrazumeva period u kojem nećete komunicirati s bivšim ni  na jedan način. Važno je da sebi date prostora kako biste razmišljali racionalno. Period od 30 dana bez kontakta vrlo je jednostavan i lak način na koji možete “izbrisati” negativne emocije koje su prisutne kod vašeg bivšeg nakon raskida. Kako biste dobili objektivan pogled na celu situaciju morate se oporaviti od emocionalnog haosa u kojem se trenutno nalazite. Pre samog pokušaja ponovnog spajanja morate postati atraktivna i emocionalno stabilna osoba. Ukoliko vas bivši partner kontaktira u vremenu od 30 dana, ne odgovarajte na poruke ni pozive. Jedino ako ste blizu završetka perioda od 30 dana bez kontakta, pa se osećate dobro i stabilno.

Kako biste imali šansu vratiti svog bivšeg morate napraviti pozitivne promene u svom fizičkom izgledu i psihičkom stanju. Promenite frizuru, kupite novu odeću, izađite s prijateljima, idite na sastanak, upišite neki sport ili neku drugu aktivnost. Bitno je da se pokrenete i iskoristite vreme koje je pred vama kako biste se osećali bolje i povratili svoje samopouzdanje i odlučnost.

Kako biste uspešno poslali svoju poruku nakon 30 dana nakon raskida, koristite poruke koje će podstaći određene emocije kod vašeg bivšeg. Kako to možete postići? Pošaljite vrlo suptilne poruke kojima ćete podsetiti partnera na neke određene trenutke koje ste proživeli zajedno.

O ovim stvarima nikako ne pričajte:

  • ne pričajte direktno o svojim osećajima ili vezi;
  • izbegavajte poruke koje ne podstiču emocije (npr. Kako si? Šta ima?);
  • nemojte predlagati sastajanje neko vreme;
  • nemojte žuriti u komunikaciji (svaki put dobro pročitajte poruku koju želite poslati);
  • ukoliko vam bivši odmah ne odgovori nemojte slati drugu poruku (možete pokušati nakon par dana s nekom drugom verzijom poruke).

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments