Foto: The Independent

Stručnjaci navode tri razloga zašto bi trebalo odmah prekinuti ljubavnu aferu s oženjenim. 

Trošite svoje dragoceno vreme- Morate biti svesne sledećeg: vaše vreme je neprocenjivo! Vreme koje ćete provesti u nesrećnoj vezi niko više nikada neće vratiti. Stoga imajte na umu sledeće činjenice: vrlo je mala verovatnoća da će muškarac s kojim imate aferu ostaviti svoju partnerku ako to nije napravio u prvih 4-6 meseci. Statistički gledano, jedan od deset muškaraca napusti svoju voljenu.

Dobićete mrvice umesto celog kolača- Zar ne bi bilo lepo biti broj 1 za nekog muškarca? Sigurno ste zaslužile nešto bolje. Možda ljubavna afera ima nekih lepih strana, ali najčešće je povezana s neprijatnim osećajima i može razoriti samopouzdanje.

Češće je loše nego dobro- Možda je u početku afere sve jako napeto i uzbudljivo. Ali nakon nekog vremena se i tamo ušunja svakodnevica i “normalnost”. Kad prestane “ružičasto” razdoblje u aferi, nastanu neki drugi osećaji- strah od gubitka partnera. Međutim, to nije dovoljno za nastavak, jer neizvesnost, sakrivanje i nesigurnost neće prestati. Stoga treba svesno sagledati osećaje. Ako prevladavaju negativni osećaji i ako se češće osećate loše nego dobro, onda aferu treba odmah prekinuti.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments