Foto: Rawpixel/Freepik

Pročitajte nedeljni horoskop od 7. do 13. novembra 2022. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 7. do 13. novembra 2022. godine vam donosi obilje lepog raspoloženja. Bićete orni i spremni za rad i uvek ćete na poslu da potencirate da se nešto dešava. Energije vam neće manjkati, ali zato vrlo lako ona može krajem nedelje da se smanji. Dajte sebi vremena i za odmor, te se počastite odlaskom na omiljeno mesto ili van grada sa prijateljima ili partnerom.

BIK

Vaša impulsivna priroda i tvdoglavost će doći do izražaja početkom ove nedelje. Pokušajte da je obuzdate kroz neku aktivnost. To može da bude sport ili omiljeni hobi. Očekujte novčani priliv sredinom nedelje i pametno da iskoristite. Uložite u obrazovanje ili neki kurs koji će vam kasnije dobro doći. Obratite pažnju na odnose sa porodicom i nekad se “ugrizite” za jezik pre nego što impulsivnije odreagujete.

BLIZANAC

Vaš nedeljni horoskop vam savetuje da ne sedite na dve stolice i igrate dve uloge, jer vrlo lako to može da vam se “obije” o glavu. Jasno dajte ljudima iz vaše okoline do znanja šta želite i mislite, jer će vaši dvosmerni signali mnoge da zbune. Na ljubavnom polju sve puca od ljubavi i strasti, ali ćete možda poželeti da pređete na viši nivo. Počnite da radite na tome!

RAK

Konačno ćete uspostaviti balans između toga šta osećate i o čemu razmišljate. Na dobrom ste putu da dostignete onu energiju kojom ste nekada zračili. Okružite se pozitivnim i ambicioznm ljudima koji su vaša prava pokretačka snaga. Obratite pažnju na jednu osobu iz okruženja kojoj se sviđate. Nije loša ideja da razmenite iskustva i odete na piće. Čuvajte se prehlade i respiratornih infekcija!

LAV

Vaša buntovna i predvodnička uloga biće početkom nedelje pomalo ograničena. Neko će vam na poslu dati do znanja da ipak ne može sve onako kako ste vi zamislili. Izdržite, jer ćete imati potpunu podršku jedne ženske osobe. Slobodni lavovi biće na meti udvaranja, zato nije loše da se malo i zabavite. Mogući su problemi sa glavoboljom ili migrenom. Napravite prvi korak i posetite lekara

DEVICA

Početak nedelje biće u znaku novca, kako dobitka, tako i gubitka. Taman kada se budete obradovali prilivu, moraćete da regulišete zastarele obaveze. Oni bez posla, dobiće zanimljivu ponudu. Ne oklevajte, već odite na razgovor, neće ništa da vas košta. Mogući su problemi u kući zbog stavljanja sve vama na “grbaču”. Vreme je za porodični sastanak i deinisanje pravila, kako bi svi bili produktivni, a poslovi ravnomerno raspoređeni.

VAGA

Vaš nedeljni horoskop vam poručuje da se ne opterećujete previše zbog drugih, pogotovo onih u prolazu, već da se posvetite malo sebi. Previše brige i razmišljanja nikome nije dobro donelo, zato se fokusirajte na produktivnije aktivnosti. Možda je idealno vreme da realizujete ideju koju ste “ostavilI” u nekom ćošku da skuplja prašinu. Sada je vaše vreme, zato ga iskoristite!

Foto: Yoair Blog

ŠKORPIJA

Zvezde vam donose dosta energije koju nećete znati na šta pre da iskoristite. Bićete previše poletni i uzbuđeni, zato stavite lepo sve želje, ideje i računicu na papir i polako krenite u realizaciju. Potražite pomoć i bliskog prijatelja ili partnera. Slobodne Škorpije će poželeti više druženja. Zašto da ne? Pozovite društvo i ludo se zabavite!

STRELAC

Skoro cela nedelja će vam proteći u obavezama, a jurenje sa vremenom će biti sastavni deo toga. Zato je najbolje da se fokusirate na jedno, što vam je ujedno i najznačajnije. Partner možda neće imati razumevanja za vas, ali mu na vreme kažite i objasnite. Ne zadužujte se u bankama ili kod neproverenih ljudi bar u toku ove nedelje. Povedite računa o ishrani i izbacite iz nje nezdravu hranu i štetne napitke!

JARAC

Nedeljni horoskop od 7. do 13. novembra 2022. godine će vam biti u znaku karijere i posla. Sa svih strana će vas zvati klijenti i tražiti vaše usluge. Ukoliko ne možete sami da se izborite sa time, potražite pomoć kolege ili prijatelja, barem oko tehničkog dela posla. Neko vama blizak će se naću u nezgodnom problemu. Važno je da na vreme odreagujete kako biste mu pomogli. Vodite računa o krvnom pritisku i redovno ga proveravajte!

VODOLIJA

Sredinom nedelje vas očekuje susret sa jednom osobom iz prošklosti sa kojom niste završili odnos slavno. Trudite se da vam ne pokvari raspoloženje i ostanite dosledni. Pošto važite za društvenu i komunikativnu osobu svi će želeti da budu u vašem okruženju, ali znajte da nije svakom mesto tu i da vam ne žele svi dobro. Otvorite “četvoro očiju” i okružite se dragim i blagonaklonim ljudima. Izbegavajte poroke i visoko izlaganje stresu!

RIBE

Zvezde vam ove nedelje donose brojne nedoumice i životna pitanja. Bićete preplavljni razmišljanjem da li idete u dobrom pravcu, da li uzaludno radite i zašto vas niko ne razume… To je potpuno u redu da se preispitujete, ali ne dozvolite da se samo na tome završi. Motivišite sebe postignućima koje ste ostvarili do sada i stremite ka svojim idealima i nećete pogrešiti. Posvetite se malo više partneru i provodite više vremena zajedno, pričajte, šalite se i smejte!

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments