Foto: Carbon Magazine

Ovo je opadajući mesec, a to znači da nas mesečeva svetlost tera da se preispitujemo da li smo negde ‘višak’ i da li treba ostati na tom mestu ili otići.

Sa padajućim kvartalnim Mesecom u Devici u ponedeljak 7. decembra, mogli biste da iskopate važne podatke i pomerite smer plana.

Devica je zodijakov purista i podseća nas na lepotu jednostavnosti. Ono što vam više ne služi može biti zatamnjeno u toku ove nedelje.

Ne postoji ništa loše u žudnji za udobnošću i bliskošću, ali ako ostanete zaglavljeni, možete sebe da blokirate. Nemojte još uvek da pravite nagle poteze. Manji zaokreti i smene mogli bi promeniti sve.

Sredinom nedelje možda ćete se osećati kao da hodate kroz maglu. Efekat ove dimne mašine može vam zamagliti vaš najbolji sud, što otežava sagledavanje situacije onakve kakva jeste. Iskoristite situaciju i napravite duboku introspekciju. Samo ne postupajte naglo.

Držite kritičare daleko.

Predstojeći vikend nije za davanje grandioznih obećanja i obaveza. Prestanite da se brinete ‘previše’ i započnite nove kontakte. U nedelju Merkur u Strelcu čini zamršeni ugao sa Neptunom, što bi moglo da vas natera da razmislite kakve poruke šaljete svetu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments