Foto: Muscle & Fitness

Dejli Mejl piše kako parovi u Velikoj Britaniji stoje u redovima kako bi isprobali najnoviji trend u kozmetičkoj hirurgiji- genitalno usklađivanje ili “Perfect fit” za penis i vaginu.

Doktorka Lusi Glensi tvrdi kako je socijalna izolacija zbog korone prouzrokovala naglo povećanje broja parova koji žele takav zahvat.

Tokom konsultacija mere se proporcije intimnog područja parova, a potom im nude povećanje penisa, vaginalnu rejuvenaciju ili sužavanje vagine kako bi savršeno odgovarali jedni drugima.

“Trenje koje nastaje zbog savršenog podudaranja genitalija dokazano poboljšava seksualni užitak, a zajednički orgazam zavisi od stupnja trenja koje parovi stvore tokom odnosa”, objasnila je ova doktorka za Dejli Mejl.

“Tokom godina penis se ne menja značajno kad je reč o čvrstoći tkiva, ali s vaginom nije tako i za to postoje dva razloga. Trudnoća je prvi, jer hormonalne promene kao i vaginalni porođaj opuštaju mišiće”, istakla je. “Drugi razlog je opuštanje ligamenata i stanjenje zidova vagine zbog opšteg opuštanja tela koje nastaje zbog starenja.”

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments