Foto: Pexels

U numerologiji postoje takozvani datumi ogledala, oni koji se preslikavaju kao u ogledalu. Prvi takav je danas, 2. 2. 2022. Veruje se da su ovi datumi iniciraju promene u životu i mogu značajno uticati na sudbinu.

Niz 2- 2- 2- 2- 2 navešće vas da preispitate svoje vrednosti i život uopšte. Neko će shvati svoje greške koje je ranije negirao, neko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promeniti putanju razvoja.

Sve ovo može dovesti do promena na polju finansija. Velika je verovatnoća da promene donesu probleme. Moguće je smanjenje zarade i veći troškovi u svakom smislu. U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima.

Foto: Pexels

Tokom ovog perioda ključno će biti pokazati smirenost. Pokušajte da ne reagujete na provokacije, pokažite da razumete situaciju i strpljivo čekajte povoljan trenutak.

Iskoristite niz od 5 dvojki za povećanje aktivnosti, bavite se sportom, šetajte, trčite… Vaše zdravlje će danas biti na vrhuncu, kao i vaša energija. Na datume ogledala, univerzum nam može poslati određene znakove. Mogu se manifestovati kroz često ponavljanu iste melodije, fraze. U ovom trenutku, čim osetite nešto neobično ili primetite ponavljanje nekih događaja, obratite pažnju. Možda će neke radnje koje preduzmete biti odlučujuće u budućim događajima.

Ako osećate nelagodu, budite pažljiviji u svojim rečima i delima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost. Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negde na uglu ulice deluje lepo i veselo- radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka pozitivno iznenađenje.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments