Foto: New York Post

Majkl iz Velike Britanije ima 24 godine, ali živi kao da je viktorijansko doba. On je preko Instagrama upoznao Šarlot Brindli, 21-godišnju glumicu, jer je i ona posvećena takvom životu.

Viktorijansko doba predstavlja period vladavine kraljice Viktorije (1837- 1901). U ovom periodu pojavio se pokret sifražetkinja, radnički pokret, povelja o ukidanju ropstva i promene glasačkog prava.

Ovaj mladi par otkrio je za Metro da propagiraju vid života kakav se odigravao u to vreme u Velikoj Britaniji.

Par se upoznao putem Instagrama, koji ipak koriste bez obzira na doba u kojem žive. Otišli su na sastanak i odmah ‘kliknuli’.

“Ona je neverovatna- imamo toliko toga zajedničkog. Ona se bavi glumom, ja slikanjem portreta- zanimanja koja su tipična za 19. vek. Prelepa je, jako zrela za svoje godine, lepo priča i nežna je, a to su osobine koje tražim u ženi. Dobro je društvo, obožava istoriju i modu- i to onu iz 1880-te”, izjavio je Majkl.

Foto; Metro

“Kada sam gledao sve ponude znao sam da ću jednom naići na nekoga poput mene- ženu koja nosi podstavu za suknju i perje u šeširu, koja mi se može pridružiti pevanjem dok ja sviram klavir kasno uveče. Svoju ličnost opisujem kao onu u viktorijansko doba- džentlmen sam i pristojan, a tražio sam ženu koja ima iste manire. Odbijam da gledam televiziju. Sada, kada znam Šarlot, mislim da je ona ta.”

“Njegova strast za sve stvari koje su se radile i događale u Viktorijansko doba mi se jako sviđa i jako je retko da naiđem na nekoga ko je sličan meni, ko ima iste interese. Pravi je džentlmen i očito je da ima odlične manire. Nikada nisam izlazila s nekim kao što je on i radujem se videti kako će se stvari odvijati”, nastavila je Šarlot.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments