Pevačica Pink obolela od koronavirusa: Ovo je stvarna bolest

       
Foto: Variety

Pevačica Pink na Instagramu je objavila fotografiju s trogodišnjim sinom, napisavši da su oboje imali simptome koronavirusa i da su zahvaljujući svom lekaru hitno testirani i oštro kritikovala američku vladu zbog nedostatka testova.

Pink je pojasnila da su pre dve nedelje ona i njen trogodišnji sin Džejmson pokazivali simptome i da je imala sreću što je njihov lekar imao pristup testovima. Oni su pokazali da su oboje pozitivni na koronavirus, piše Dejli Mejl.

S obzirom na to da je cela njena porodica već bila u dobrovoljnom karantinu, zadržali su se u kući u skladu s lekarskim uputstvima. Pre nekoliko dana je ponovno testiranje pokazalo da su negativni.

“Apsolutna je farsa i neuspeh naše vlade to što testiranja nisu široko dostupna. Ova je bolest ozbiljna i stvarna i ljudi moraju da znaju da od nje mogu oboleti mladi i stari, zdravi i bolesni, bogati i siromašni. Moramo učiniti testiranja besplatnim i široko dostupnim da bismo zaštitili svoju decu, porodicu, prijatelje i zajednicu”, napisala je pevačica.

Ona je navela da će donirati milion dolara bolnicama.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: