Pink brak održava bračnim terapijama

Foto: The National

U novom intervjuu Pink otvoreno priča o seansama, nedostatku seksa u braku, godinu dana koje je provela odvojena od supruga i drugim intimnim stvarima.

„Najvažnije je razgovarati o mentalnom zdravlju i međusobnim odnosima. Keri i ja smo 13 godina u braku, a gotovo 17 na terapiji za parove. Toliko smo otprilike i zajedno, realno, to je razlog zašto smo još uvek zajedno“, rekla je u intervjuu za Today Show.

Godine 2008. su se i razišli. Zahvaljujući terapiji uskoro su shvatili kako ne mogu, i ne žele, da budu jedno bez drugog. Sada imaju dvoje dece.

Pink je bila iskrena oko toga da u braku postoje periodi kada nema napetosti ni seksa.

„Bude fantastično, a onda se odjedanput okrenete oko sebe i shvatite da se niste imali seks godinu dana. Onda sve preispitujete, želi li on vas, želite li vi njega, šta se tu zbiva, je li ovo kraj svega. I tu opet treba raditi na sebi, a mi smo i to uz pomoć terapeuta. Ono što definitivno mogu zaključiti je da je monogamija rad, i to težak rad, ali se isplati“, izjavila je Pink koja je prošle godine proglašena najlepšom poznatom osobom prema izboru magazina People.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti